G4Media.ro

Un polițist local din Sectorul 3 care se afla pe un Segway…

sursa foto: Pixabay

Un polițist local din Sectorul 3 care se afla pe un Segway a accidentat două persoane, pe o alee dintr-un parc (surse)

Un polițist local din Sectorul 3 a accidentat, luni, în timp ce se afla pe un Segway, două persoane care mergeau pe o alee dintr-un parc, au precizat surse pentru G4Media.

Cele două persoane rănite, de 46 și 33 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Polițistul local care conducea vehiculul electric a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost zero.

Polițiștii fac cercetări în continuare pentru infracțiunea de vătămare din culpă.

sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. O știre scrisă pe genunchi..care lasă loc de tot felul de interpretări.
    Nu era mai normal să aflați detalii și să spuneți a cui a fost vina? Poate cei doi i-au sărit brusc în cale. Sau poate nu. Dar acum lumea va începe cu: ne omoara poliția română pe trotuar în parc .. și poate omu ăla chiar mergea regulamentar și nu a avut nicio vină 🙂

    • Lamureste Antonel Tanase, deputat și președinte PNL Sector 3 cum sta treaba… voi ati remarcat sa sunt politicieni care nu vorbesc, nu au idei… doar staaau si numara/cheltuiesc banii

    • Tinere domn, in caliate de „mergatoare pe 2 picioare neelectrice”, imi puteti spune mama ei de viata, ce reguli de circulatie ar trebui sa respect pe o alee dintr-un parc? Ar trebui sa am semnalizatoare la pantofi? Nici aleile din parc nu mai sunt prioritare pietonilor (ca trotuarele sunt „luate” de mult)?