G4Media.ro

Un poliţist de 21 de ani din Galaţi s-a sinucis. El şi-ar…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Un poliţist de 21 de ani din Galaţi s-a sinucis. El şi-ar fi tăiat venele, după care s-ar fi împuşcat cu armamentul din dotare

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că tânărul este poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi şi, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu de odihnă, relatează news.ro.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinţei, căzut la podea, în stare de inconştienţă şi prezentând o leziune în zona capului. 

Personalul medical din cadrul SMURD Galaţi care a ajuns la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns şi a fost declarat decesul.

Poliţistul trecuse testarea psihologică şi era absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia martie 2022.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele şi împrejurările în care s-a întâmplat acest incident.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Un aiurit inutil, dacă tot avea de gând să se canceleze mai bine făcea o vizită la parlament înainte, ca nu avea nimic de pierdut….. măcar murea ca un erou nu ca un pârțar.

  2. Depresia e un lucru foarte serios si se trateaza doar cu medicamente. Familia sau prietenii unei persoane cu depresie trebuie sa o incurajeze sa apeleze la un medic.

  3. Eu nu înțeleg cum trec acești oameni testele psihologice. Acest polițist s-a sinucis dar alții pot face rău cetățenilor, cu teste psihologice trecute după 5 minute de stat de vorbă cu medicul și un chestionar cu 3 întrebări fără sens.

    • Bani și pile. Nu e numai controlul psihologic, e și cel fizic, unde oameni cu probleme la inimă, de exemplu, trec bine merci pentru că au dat banii unde trebuia sau cunosc pe cineva.
      Sănătatea mintală e o glumă în România.

  4. Depresia se instaleaza rapid