G4Media.ro

Un ploieștean care a stat 14 zile în carantină a devenit voluntar…

sursa foto: Pexels.com

Un ploieștean care a stat 14 zile în carantină a devenit voluntar la centrul unde a petrecut cele două săptămâni

Un ploieștean de 45 de ani care a stat în carantină timp de 14 zile a devenit, la finalul perioadei de carantinare, voluntar în centrul unde a fost izolat în ultimele două săptămâni.

”În acest tumult de informații care ne dau fiori reci, apar și situații care scot la suprafață și ceea ce este mai bun în oameni. Un gest demn de toată admirația l-a făcut Ciprian, un ploieștean în vârstă de 45 de ani, care a stat în carantină, timp de două săptămâni, într-unul dintre centrele din Prahova. Cele 14 zile i-au fost suficiente pentru a observa ceea ce se întâmplă jurul lui și pentru a spune «vreau să ajut». A remarcat faptul că, zilnic, hrana îi era adusă doar de doamne și domnișoare. A constatat, totodată, că ele și administratorul unității respective de cazare erau singurele persoane care descărcau sute de litri de apă pe care, ulterior, le urcau în camerele persoanelor aflate în izolare instituționalizată. La finalul perioadei de carantină a întrebat dacă poate rămâne ca voluntar, solicitare care a fost privită cu uimire, dar primită cu toată deschiderea de către administratorul spațiului respectiv. I-a pus la dispoziție una dintre camerele care nu erau destinate cazării persoanelor care revin din zonele «roșii», echipamentele de protecție necesare și i-a făcut și instructajul pe care Ciprian îl știa deja din experiența celor două săptămâni de izolare completă. Gestul ploieșteanului este demn de toată admirația, ținând cont că vine într-o perioadă și într-un loc unde mai toată lumea dă bir cu fugiții”, a anunțat pe pagina de Facebook Prefectura județului Prahova.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa Foto: Pexels.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Daca hrana o aduc doamne si domnisoare, de ce nu si un domn 😉

  2. A anunțat prefectura!
    Comandate?