G4Media.ro

Un patron de plajă din Bulgaria a fost amendat cu 3000 de…

Un patron de plajă din Bulgaria a fost amendat cu 3000 de euro după aplicarea unei noi legi. Bulgarul își parcase jeep-ul pe nisip

Cotidianele bulgare „24Ceasa” şi „Sega” au anunţat la 8 iulie că recent adoptata Lege a plajelor a făcut prima victimă, informează Info Sud-Est. Hristo Ştarbanov a condus la 6 iulie un jeep până pe plaja Perla, situată pe litoralul cuprins între Varna şi Burgas, parcându-l în buza mării. Şoferul a invocat lansarea la apă a unui ski-jet. Oficialii Ministerului Turismului, anunţaţi de turiştii de pe plajă, l-au amendat imediat pe concesionarul plajei cu suma de 6000 de leva (aproximativ 3000 de euro). La o a doua abatere de acest fel, concesionarul va pierde contractul cu Ministerul Turismului.

Oficialii Ministerului Turismului au anunţat că toate contractele de concesiune şi închiriere a plajelor sunt valabile pe tot parcursul anului calendaristic şi nu doar în lunile de turism estival, iar prevederile Legii plajelor se aplică, prin urmare, în toate lunile, inclusiv toamna şi iarna.

Citește articolul integral aici. 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bulgarii sunt ramasi in urma, ei nu-nteleg corect notiunea de „patron”!!!!!!!!!
    Justitia lor inca nu-si da seama ca salariile si pensiile speciale ale ei provin de la patronii capitalisti. „Ce vrei ma, niste tarani!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.