G4Media.ro

Un ONG avertizează asupra unui ordin al ministrului Mediului care prevede că…

Sursa foto: captură video

Un ONG avertizează asupra unui ordin al ministrului Mediului care prevede că vor fi ucişi 239 cocoşi de munte

ONG-ul de mediu Agent Green a avertizat marţi asupra unui ordin al ministrului Mediului, Tanczoz Barna, care prevede că vor fi ucişi 239 cocoşi de munte. ”Cu ce a greşit cocoşul d munte de a ajuns în noul ordin de ministru pentru a fi executat? Dar avem, oare, atâţia?”, afirmă reprezentanţii ONG-ului, citați de News.ro.

”Ursul este periculos, căprioarele devorează pădurea, mistreţii răspândesc boli, vulpile sunt şirete, ciocârlia cântă prea tare, caprele negre ne dau cu bolovani în cap. Pentru fiecare fiinţă, ministrul Tanczos Barna găseşte motiv să fie ucisă de gloanţele vânătorilor care îl susţin în poziţie. Dar cocoşul de munte, săracul, cu ce a greşit de a ajuns în noul ordin de ministru pentru a fi executat? Abia mai sunt câţiva pe ici pe colo, după ce habitatul său din imediata vecinătate a golurilor alpine a fost devastat în întreaga ţară”, au scrs, marţi seară, pe Facebook, reprezentanţii agent Green.

Potrivit acestora, ordinul prevede ca vor fi ucişi 239 de cocoşi de munte chiar toamna aceasta.

”Dar avem, oare, atâţia? Şi, poate mai mult decât nebunia ministrului, ne deranjează liniştea publicului pe care Guvernul are grijă să îl ţină ocupat cu alte subiecte”, au mai transmis reprezentanţii ONG-ului.

Aceştia distribuie din nou petiţia pentru demiterea ministrului Mediului. Iniţiativa a strâns până acum 17.505 de semnături.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Pentru ca asa sunt pusi astia pe ciuruit tot!
  MMUDMR!

  • Din functiile de ministri vor putea sa ia hotarari spre binele Romaniei si al romanilor, ca de-asta tin musai la aceste scaune, nu-i asa?

  • Eh, cocosul e doar un trofeu care lipseste de pe panoplia prim-vanatorilor. Cum sa-i lasi pe oamenii astia fara colectia completa? Bun, ma astept din clipa in clipa sa instituie cote si la zimbru (ca sunt deja cateva zeci), chiar si la ras (daca avem destui incat sa dam pentru repo p u lare altor tari, atunci se pot rezerva cativa pentru cativa potentati cu permis de vanatoare, ca n-o fi foc).

 2. Daca ii lasati in viata, vor putea fi admirati – sau chiar vanati – si de beizadelele actualelor beizadele de masterand.

  Poate va amagiti ca sunt cocoseii intregului popor. Adevarul e ca fii si nepotii vosri vor admira la fel de multi cocosei pe cat ati admirat si voi.

  • R e t a r d a t u l e atata poti ca si secuiul ta.m.p TB

  • @V
   Este o ironizare fină, caustică și îngrijorătoare care ne spune cât de snobi sunt unii ca tine.
   Jignești gratuit și pe cine nu trebuie. Fă-ți o reevaluare!

 3. Se apropie Revelionul si trebuie pregatite bunatatile McTzantzos pentru flamanzii speciali.

 4. Oare vreo lege care sa impuna vanarea a 239 de parlamentari nu apare?!?