G4Media.ro

Un număr de 20.979 de persoane s-au vaccinat împotriva Covid-19, în ultimele…

Un număr de 20.979 de persoane s-au vaccinat împotriva Covid-19, în ultimele 24 de ore, dintre care 5.771 cu prima doză

Potrivit datelor transmie de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), în ultimele 24 de ore s-au vaccinat un număr de 20.979 de persoane, dintre care 5.771 cu prima doză, 2.889 cu doza a doua și 12.319 persoane cu doza booster.

Conform Rezumatului Caracteristicilor Produsului (RCP), reacțiile adverse raportate sunt enumerate în funcție de următoarea convenție privind frecvența: – Foarte frecvente (≥1/10) Frecvente (≥1/100 și <1/10) ; – Mai puțin frecvente (≥1/1.000 și <1/100); – Rare (≥1/10000 și <1/1.000); – Foarte rare (<1/10.000). Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.

Menționăm că 228 reacții adverse sunt în curs de investigare; nu au fost raportate cazuri severe. Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan și instantaneu, apar diferențe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp.

Foto: Bundesregierung Gaemania

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

20 comentarii

 1. Încă se mai injectează redușii mintal?????? ÎNCĂĂĂĂĂ?

 2. Primele doua dati ai fost naiv si te-ai compostat de buna voie ca te-au dus cu presul,a treia oara daca te mai prezinti la capsat dupa astia doi ani de mascarada denota faptul ca esti ne*bun panicard si cret*in si n-ai nicio scuza daca o sa te imbolnavesti grav de la ser! Ps Ai semnat ca esti de acord? Salut,Manole,ura si la gara,esti singurul berb*ec responsabil daca faci poc!Nu poti trage pe nimeni la raspundere l,decat pe tine c-ai fost…

  • Inainte sa se imbolnaveasca astia de la vaccin(unde ai facut studiul la tine in garsoniera?) ,te imbolnavesti tu postacule de la parizer,netimbrate si bere la plastic.Si saracia ta e doar la inceput,daca inchid astia nord stream angajatorul tau nu iti mai da nici maruntisul cu care subzisti acum.

 3. Dar labele, ce mai fac dom Calache labele? Că n& ați mai zis nimic de ele.

 4. Câți omicroni au mai secvențiat și câți erau „protejați”? Ultima dată a făcut-o pe 7 ianuarie. Atunci ajunseseră la 295 cazuri din care 185 in.oculate

 5. Nu va vaccinati !!!
  Va baga chip in mana !!!
  Iesiti in strada, faceti protest. Ce dracu atatea vaccinuri!
  Libertate! Jos Ceausescu! Jos dictatura!
  Afara din UE!
  :-))))
  Ce popor de oameni ingramaditi suntem…
  Va meritati soarta…

 6. Asta ca sa urle de ciuda si sa zbiere-n pustiu izmenarii rupti’n kur gen mario zis chizdario, calache zis balaoache, boalvia un travestit zis vomivia, escorta florinica zis florinel pizdel, altu zis kakaltu, motz de pe koiotz, fake Melania zis chizdalia, flav zis scarbav si inca vreo cativa beliti cu licelul facut la seral dar care sar, grohaie si chianua ca vampirii cand le arati usturoi, atunci cand le vorbesti de vaccinuri. Niste tembeli buni doar de luat la misto sau lasati sa posteze din mila.

 7. Bine Napoleon,inapoi in salon acum!Saracanule!

 8. Nu inteleg cu ce draq va afecteaza pe voi ca se vaccineaza unii care nu vor sa dea coltu’ de la o boala care poate deveni lejera daca esti vaccinat. Lasa-i in pace,fac ce vor, poate mor pestr 15 ani de la vaccin dar macar nu mor acum de la covid,e decizia lor. Si daca iar o dati cu certificatul,mergeti sa va infectati ca si asa ati spus ca aceasta boala nu exista si aveti si certificat si imunitate naturala.Nu prea va tine rablagitilor,n-aveti curaj,stati si tastati cate 14 ore din beciurile voastre pentru cateva copeici,dar va dati mari revolutionari. Sărăciilor!!!

  • Pai nu ne afecteaza deloc ,vrei vaxxin,marsh si-ti fa 10 boostere. Noi nu vrem sa fim constransi sa ne intepam sau sa ne scanam cu codul qr precum produsele in magazin. Inteles? Nu vrem sa mai fim obligati si discriminati,atat. Spor la vaxxinare,te susttin sa-ti faci cat mai multe!