G4Media.ro

Un minor din Bistrița-Năsăud a fost reținut de polițiști pentru organizare de…

Un minor din Bistrița-Năsăud a fost reținut de polițiști pentru organizare de lupte cu câini/ Doi pittbulli au fost ridicați și plasați în adăpost special pentru animale

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Bistrița- Năsăud a fost reținut de poliție pentru acuzația de organizare de lupte între câini, pentru care legea o pedeapsă cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Dosarul a fost deschis după apariția unor imagini în care unul dintre pittbullii sfâșie un alt câine, de rasă Amstaff, în localitatea Domnești, potrivit presei locale.

Polițiștii au făcut și percheziții în cadrul anchetei, în urma cărora au ridicat doi câini de rasa Pittbull pe care i-au dus la adăpost.

Comunicatul Poliției din Bistrița-Năsăud

In urma sesizării din oficiu,ieri,cu privire la apariția in mediul online, la nivelul BPA BN a fost înregistrat un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii prev și ped de art 14 din OUG 55/2002.
A fost emis ordin de plasare in adăpost.

In cadrul dosarului penal constituit la data de 01.04.2021 la BPA BN, ieri au fost puse in aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară începând cu ora 18:00.
Urmare a acțiunilor au fost ridicati și plasați in adăpost doi câini din rasa PittBull și dispusă prin ordonanța măsura reținerii pentru 24 de ore fata de un suspect, cel care apare in filmările online.
Cercetările se efectuează sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul Judecatoriei Bistrita.”

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Eheee…. are un viitor bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.