G4Media.ro

Un ministru israelian de extremă-dreapta susține că recuperarea ostaticilor din Gaza „nu…

Sursa foto: Jaafar ASHTIYEH / AFP

Un ministru israelian de extremă-dreapta susține că recuperarea ostaticilor din Gaza „nu este cel mai important lucru” pentru Israel

Un ministru israelian de extremă-dreapta a declarat că aducerea înapoi a ostaticilor din Gaza „nu este cel mai important lucru” pentru Israel, în comentarii extrem de controversate, relatează The Telegraph.

Bezalel Smotrich, ale cărui remarci privind conflictul au stârnit controverse în numeroase ocazii, a vorbit la postul public de televiziune Kan.

Întrebat dacă asigurarea întoarcerii celor aproximativ 134 de ostatici deținuți de Hamas este cel mai important lucru, el a răspuns că „nu, nu este cel mai important lucru”.

El a continuat: „De ce să facem din asta o competiție? De ce este atât de important în acest moment? Trebuie să distrugem Hamas. Asta este foarte important”.

Comentariile sale au înfuriat familiile ostaticilor încă blocați în Gaza.

Eli Albag, a cărei fiică în vârstă de 18 ani este ținută captivă, a afirmat: „Lăsați-i să vă ia copiii, iar eu voi sta în drum și voi striga «Nu este cel mai important lucru»”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Extremiștii se recunosc între ei și se atrag.

    Atât prim-ministrul israelian, cât și președintele rus doresc o prelungire cât mai mult a conflictului din Orientul Apropiat. În felul acesta, domnul Putin poate ataca nestingherit Ucraina, rămasă fără ajutor, atât timp cât atenția internațională este îndreptată către Orientul Apropiat.