G4Media.ro

Un Mercedes, un BMW Seria 5 și două Mazda 6, printre mașinile…

Sursa foto: auto-abc.eu/

Un Mercedes, un BMW Seria 5 și două Mazda 6, printre mașinile abandonate în Sibiu / Primăria anunță că urmează să le ridice de pe domeniul public

Primăria municipiului Sibiu arată într-un anunț public postat vineri că oferă un ultimatum de zece zile proprietarilor să-și revendice opt mașini descoperite parcate în municipiul Sibiu ca fiind fără stăpân, informează Turnul Sfatului.

”Proprietarii acestor vehicule au obligaţia de a ridica autovehiculele de pe domeniul public, în termen de 10 zile de la apariţia acestui anunţ. În caz contrar acestea vor fi declarate fără stăpân prin dispoziție a Primarului Municipiului Sibiu şi vor fi ridicate de către Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat Sibiu”, se arată în informarea publică a municipalității sibiene.

Totodată, primăria a publicat și datele de identificare ale autovehiculelor în cauză, inclusiv nr. de înmatriculare sau străzile unde se află.

Vehiculele care fac obiectul acestui anunț sunt un Mercedes, două autoturisme Opel, un Jeep Cherokee, un Renault Espace, un BMW Seria 5 și două Mazda 6.

Sursa foto: Arhivă / auto-abc.eu/

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter