G4Media.ro

Un marinar din cei opt salvaţi de pe nava scufundată lângă Sf.…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Un marinar din cei opt salvaţi de pe nava scufundată lângă Sf. Gheorghe, transportat la spital

Unul dintre cei opt marinari salvaţi de pe nava Mohammad Z, scufundată sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, lângă Sf. Gheorghe, a fost transportat la spital, cu traumatisme, transmite Agerpres.

La acţiunea de salvare, ISU Dobrogea a participat cu două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple şi un echipaj de prim ajutor, a declarat, în Portul Constanţa, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.

„La faţa locului au fost evaluate medical opt persoane, dintre care o singură persoană a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa cu echipajul de prim ajutor, toate cele opt persoane fiind conştiente, cooperante. Persoana care a fost transportată la spital prezenta două traumatisme”, a precizat aceasta.

Trei persoane sunt date dispărute după ce o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, informează Autoritatea Navală Română.

Potrivit sursei citate, la bordul navei se aflau 11 persoane.

„Nava scufundată (…) avea la bord 11 membri de echipaj, 9 cetăţeni sirieni şi 2 cetăţeni egipteni, iar 8 dintre aceştia au fost salvaţi de către nava comercială Michel, care se afla cel mai aproape de locul accidentului şi care a fost coordonată de către ofiţerii MRCC”, se mai arată în comunicat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează