G4Media.ro

Un judecător federal respinge cererea echipei lui Trump de oprire a numărării…

Un judecător federal respinge cererea echipei lui Trump de oprire a numărării buletinelor de vot la Philadelphia

Un judecător federal american a respins cererea în regim de urgenţă din partea echipei de campanie a lui Donald Trump de oprire a numărării buletinelor de vot la Philadelphia atât timp cât nu sunt de faţă observatori republicani, transmite vineri Reuters, preluată de Agerpres.

Echipa lui Trump acţionase în justiţie puţin mai devreme la curtea federală din Philadelphia Comisia electorală a comitatului pentru a cere un ordin de urgenţă.

Echipa lui Trump invoca faptul că autorităţile electorale ‘refuză în mod intenţionat să permită accesul oricăror reprezentanţi şi observatori electorali din partea preşedintelui Trump şi a Partidului Republican’.

‘Aşa cum s-a stabilit la audierea de astăzi, în lumina acordului partidelor, cererea reclamantului este respinsă’, a decis judecătorul districtual Paul Diamond într-un ordin emis în seara de joi.

O curte de apel din Pennsylvania decisese puţin mai devreme să permită accesul unui număr mai mare de observatori republicani în clădirea din Philadelphia unde sunt numărate voturile.

Serviciul poştal al Statelor Unite (USPS) a informat că aproximativ 1.700 de buletine de vot au fost identificate la centre de procesare a corespondenţei în statul Pennsylvania, în timpul a două verificări întreprinse joi, şi că buletinele erau în curs de a fi predate autorităţilor electorale.

Trump a spus în mod repetat, fără a prezenta dovezi, că votul prin poştă este expus fraudelor, deşi experţii afirmă că astfel de cazuri sunt rare în alegerile din SUA.

Echipa sa a pierdut de asemenea joi contestaţiile depuse în instanţe în statele puternic disputate Georgia şi Michigan.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. „Oficialii democrați nu au crezut niciodată că pot câștiga onest aceste alegeri. Cred că de aceea au făcut buletinele de vot prin corespondență, unde există corupție și fraude uriașe ”, a spus Trump.

  „În pofida amestecului, care nu a mai fost văzut niciodată în alegeri, al mass-media, al comunității de afaceri și al giganților tehnologiei, am câștigat cu scoruri istorice și sondajele au greșit în mod deliberat”, a continuat Trump. „Nu a fost anunțat valul albastru (culoarea Partidului Democrat)”, a spus el.

  Președintele a spus că echipa sa a adunat „povești de groază” cu discrepanțe de vot, sugerând că le va dezvălui publicului.

  „Scopul nostru este să apărăm integritatea alegerilor. Nu vom permite corupției să fure o alegere atât de importantă sau orice alegere în acest sens ”, a spus el.

  • Asta a spus el! El nu este o sursa credibila, in primul, rand. Haide sa lasam autoritatile americane, care nu sunt ca ale noastre, ci sunt democratice, sa confirme sau sa infirme. In reste e doar bullshit.

  • Deviza cominternista…dam jos un om rau….pentru binele cauzei ce daca furam…

  • Asta cu fraudele e scoasă din bideul gândirii trolilor conservați sau cum? În ce fel se fraudează, mai exact, poate vreun conservat să explice sau ei doar repetă ca papagalii ceva ce nu înțeleg?

 2. Trump fabuleaza politica stiintifico-fantastica.

 3. Dar de ce vrea maimuta portocalie oprirea numararii vouturilor doar in statele in care ii scade avansul?
  In Nevada si Arizona de ce nu au cerut oprirea numararii votului?
  Saracii republicani rosii sunt bipolari, ba cer oprirea numararii, ba continuarea numararii in functie de cine conduce. Parca e pezede la Primaria Capitalei, unde in functie de sector ba acuzau fraude, ba se opuneau renumararii unde au castigat sectorul.
  Si cel mai amuzant e ca acuze de fraude electorale nedovedite fix in statele conduse de republicani, in care candidatii la senat republicani au castigat in fata contracandidatilor democrati.
  Cum fura si democratii astia voturi de la donald the duck dar le ofera in schimb republicanilor la Senat… Off, off, mai mai…

 4. Nu-mi amintesc sa fi cerut acelasi lucru si acum 4 ani…