G4Media.ro

Un judecător din Texas blochează ordinul președintelui Biden de a suspenda deportările…

Un judecător din Texas blochează ordinul președintelui Biden de a suspenda deportările imigranților ilegali timp de 100 de zile

Un tribunal federal american din Texas a blocat marţi decizia administraţiei preşedintelui democrat Joe Biden de a suspenda timp de 100 de zile deportările imigranţilor aflaţi ilegal în SUA, informează France Presse.

Sesizat în regim de urgenţă de autorităţile republicane din Texas, judecătorul Drew Tipton a decis să suspende temporar această măsură până la examinarea pe fond a dosarului. ‘Texasul a demonstrat că avea o şansă de succes’, a justificat magistratul.

În conformitate cu una dintre promisiunile sale de campanie, Joe Biden a semnat, chiar din prima sa zi la Casa Albă, un moratoriu privitor la expulzarea imigranţilor fără forme legale sosiţi în SUA înainte de 1 noiembrie 2020.

Secretarul Justiţiei al statului Texas, Ken Paxton, a sesizat imediat tribunalele, iar ulterior a salutat decizia de marţi ‘care acordă prioritate respectării legii şi securităţii cetăţenilor’.

În schimb, puternica organizaţie ACLU de apărare a drepturilor civice l-a acuzat că ‘vrea să împiedice administraţia Biden să întoarcă pagina politicilor dezastruoase în domeniul imigraţiei’, duse, potrivit ei, de predecesorul Donald Trump.

Această bătălie judiciară, aflată abia la început, prefigurează probabil lupte dure în jurul problemelor imigraţiei.

Joe Biden a început încă de la 20 ianuarie anularea celor mai controversate măsuri adoptate de Trump, inclusiv proiectul zidului la frontiera cu Mexic.

Totodată, preşedintele a trimis în Congres un proiect de lege care ar putea duce la reglementarea situaţiei a milioane de persoane fără documente legale, un veritabil motiv de furie pentru mulţi dintre opozanţii săi.

Sursa: Agerpres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Dupa 4 ani in care judecatorii numiti de Clinton si Obama l-au faultat continuu pe Trump, a venit randul lui Biden sa fie pus la colt de un judecator numit de Trump. O infrangere rusinoasa pentru acest Mos Teaca, care a crezut ca ordinele pe care le semneaza ca primarul pot inlocui o strategie coerenta. Prost inceput de mandat pentru Somnorila. Toate bune!

  • Mai bine un inceput prost cu sfarsit bun, decat inceput bun dar sfarsit foarte prost ca al idolului tau Mos Trumpete Darambete.

  • Catre @Gica. Ba nu. Gasca Joe Biden – Mahala Harris au inceput prost si o s-o sfarseasca si mai prost.

  • @rahat5, nu mor caii cand vor cainii si nici cainii cand vor stapanii. Keep on dreaming trumpy boy.

 2. În continuare nu pot sa înțeleg cum democrații conving americanii ca cei ce întra ilegal în tara sa fie lăsați făra monitorizare sau sa fie deportați cum se întâmplă normal în orice alta tara. Adică nu de asta se dau vize, pașapoarte etc?

  • Cred ca sunt mana de lucru ieftina, mai ales pentru munci pe care altii nu le vor.
   Cam ca romanii din Germania: urlau ca s-au saturat de ai dar la o adica au trimis avioane charter sa-i ia si sa-i duca acolo ca nu mai era nimeni sa munceasca.

  • Au drept de vot

  • @ Mark, asa este. Nu ai sa vezi generatia tabletistilor, ai celor care stau pe jocuri pe laptop sau telefon si a fesbucistilor sa munceasca pe camp, in ferme sau abatoare. De fapt chestia e universal valabila si in alte tari dezvoltate. In fostele tari comuniste nu prea, ca acolo inca se practica opresiunea.

 3. Hahaha …. a taste of own medicine! 🙂
  Fuck the communists, fuck the democrats.

  • Cand injuri aminteste-ti si tot neamul tau care au fost comunisti ca sa poti sa fi tu acum mare democrat. Deci in cazul asta fuck the communists.

 4. Ca-n toate migrațiile în masă crema infractorilor e prima.vData trecută, sudul s-a umplut de tatuați, dealeri mari și mici de droguri și ucigași care treceau ca-n brânză frontiera după o execuție sau un accident mortal, după care reveneau sub alt nume. Se ocupau cam cu ce se ocupă și ăi de ne-au dat faimă-n Occident însă cu mjlt mai multă violență. Între timp, nea Robinet vrea să dezarmeze populația, în special albă, cu excepția gărzilor de corp a bogaților iar pe ucigașii ms13, sa îi tratează ca pe blm, cu duioșie părintească. Armele lor, automate, n-are cum să le interzică pentru că ei și le aduc odată cu drogurile, peste graniță. Internaționalism socialist, ce mai.Între timp varsă purcoaie de bani ca ajutor pentru Iordania, Oman și alte shitstanuri ca ajutor pentru”întărirea pazei frontierelor și combaterea traficului de stupefiante”.Cât despre joburi, nu există job care să nu-l vrea nimeni ci job prea prost plătit iar dacă ai sclaveți ieftini, dă-l în mă-sa de progres tehnologic.Rahat socialist cu perje, marca Wall Street, acolo unde stau stăpânii robinetului de minciuni.

 5. VOR PLINGE AMERICANII DUPA tRUMP.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.