G4Media.ro

Un jucător din Serie C din Italia, fost atacant la Juventus Torino,…

Sursa Foto: Facebook/ Ace88Asia Soccer

Un jucător din Serie C din Italia, fost atacant la Juventus Torino, a primit cartonaşul roşu înainte să intre în joc după ce a urinat la marginea terenului

Cristian Bunino, fost atacant de la Juventus Torino aflat acum la Lecco, a primit cartonaşul roşu, când era pe punctul de a intra, duminică, pe teren, la meciul cu Piacenza (0-0).

Totul era pregătit pentru ca Cristian Bunino să intre în joc. Este minutul 76 al meciului Lecco-Piacenza (0-0), din grupa A a Seriei C italiene: fostul atacant al lui Juventus Torino îşi încheie încălzirea în spatele porţii adverse. Însă italianul de 26 de ani, cuprins de o nevoie strigentă, decide discret să urineze într-o parte a tribunei închisă spectatorilor.

Spre ghinionul lui, Bunino este surprins de un tuşier şi primeşte cartonaşul roşu.

Antrenorul echipei Lecco, Luciano Foschi, consideră sancţionarea jucătorului său prea aspră. „Ştim care este regulamentul şi trebuie aplicat, dar speram că oficialii vor da dovadă de clemenţă, pentru că nu a jignit pe nimeni şi nimeni nu l-a văzut. Speram la un cartonaş galben, dar arbitrul a fost exigent. Bunino? Nu ştiu de ce a făcut asta şi nici măcar nu ştia ce avea să se întâmple”, a spus el pentru La Gazzetta dello Sport.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cred ca pe stadionul ala nu aveau buda in fundul curții, sau era coada mare.