G4Media.ro

Un iPhone din prima generație, lansat în 2007 și încă sigilat, va…

Sursa foto: apple.com

Un iPhone din prima generație, lansat în 2007 și încă sigilat, va fi scos la licitație, iar prețul final ar putea ajunge la 50.000 de dolari

Un iPhone din prima generație, lansată în 2007, și aflat încă în ambalajul original, nedeschis, a fost scos la licitație joi, cu o valoare estimată de 50.000 de dolari, scrie CNN.

Pus inițial în vânzare la prețul de 599 de dolari, primul iPhone oferea celor clienților un ecran de 3,5 inchi cu o cameră foto de 2 megapixeli, plus opțiuni de stocare de 4 GB și 8 GB, acces la internet și iTunes. Nu avea un magazin de aplicații, funcționa pe o rețea 2G și era exclusiv pentru rețeaua AT&T.

Artista de tatuaje cosmetice Karen Green a primit cadou versiunea de 8 GB și nu a rupt niciodată sigiliul, după cum a povestit într-o emisiune tv din 2019. Un evaluator din cadrul emisiunii a evaluat telefonul la 5.000 de dolari la acel moment.

De atunci, un alt iPhone de primă generație nedeschisă ca cel al lui Green a fost licitat pentru peste 39.000 de dolari, în cadrul unei listări de către LCG Auctions care s-a încheiat în octombrie. LCG Auctions listează și telefonul lui Karen Green, licitația deschizându-se joi la 2.500 de dolari.

Pe 9 ianuarie 2007, în cadrul expoziției anuale Macworld a Apple, Steve Jobs, pe atunci șeful Apple, și-a început prezentarea cu: „Astăzi vom face istorie împreună”. Jobs a numit noul smartphone un „telefon mobil revoluționar”, care va include un iPod, un telefon și ceea ce el a numit un „comunicator de internet”.

„Este rău în ziua de azi”, a spus Jobs despre browserele web mobile. „Este o adevărată revoluție să aduci navigarea reală pe Web pe un telefon”. Fanii Apple vor avea timp până pe 19 februarie să liciteze pentru această relicvă tehnologică.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...