G4Media.ro

Un interlop clujean, acuzat că și-a omorât miercuri mama și bunica trebuia…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Un interlop clujean, acuzat că și-a omorât miercuri mama și bunica trebuia să fie în închisoare din luna mai / Pentru că figura cu domiciliul în Italia, toate comunicările au fost trimise acolo, deși se știa că e în Cluj

Al Shamali Omar Jamal, tânărul de 33 de ani care și-ar fi ucis mama și bunica, miercuri în localitatea Baciu de lângă Cluj, trebuia să se afle după gratii încă din luna mai, relatează Cluj24. Procedura penală greoaie şi birocrația a făcut posibilă această dublă crimă, notează jurnaliștii clujeni. Pentru că figura cu domiciliul în Italia, toate comunicările au fost trimise acolo, în timp ce individul se plimba liber prin Cluj.

Tânărul are un cazier bogat și este un cunoscut al cercurilor interlope. A mai avut condamnări pentru ultraj și bătăi, iar anul trecut, din cauza violenței, chiar mama lui a cerut un ordin de protecție pentru trei luni.

În luna mai, Jamal a fost condamnat la un an de închisoare pentru lovire. A rămas în libertate și a continuat să locuiască împreună cu mama și bunica lui, pe care acum este bănuit că le-a omorât cu sânge rece.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Dați informații exacte…a fost condamnat în România, in Italia, in alt stat???Oricum, reforma lui Boc și Igas se vede-au desființat sectoristul care era obligat să cunoască toate persoanele din raza de competență și au stabilit că 2 polițiști pot acoperi 6 localități rurale…Mergeți la el și intrebati-l..

  2. Asta este rezultatul prostiei politiei romane, nu al birocratiei

  3. Poliția în țara asta e degeaba. E instrument de reprimare.

  4. Tara de pamflet

  5. Ei, las-asa ca-i bine!
    Politia abia ce se deranjeaza sa-si incaseze spagile, de unde energie si pentru defectii natiei?