G4Media.ro

Un influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro pentru…

sursa foto: Pixabay

Un influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe o plajă cu nisip roz din Sardinia

Un influencer din Dubai a fost amendat cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe o plajă interzisă cu nuanțe roz din Sardinia, înainte de a distribui pe rețelele de socializare o serie de clipuri video și fotografii cu escapada sa, transmite The Guardian.

Femeia a ajuns cu o barcă pneumatică pe țărmul Spiaggia Rosa, o plajă renumită pentru nisipul său roz de pe micuța insulă Budelli din Sardinia, ignorând, se pare, toate semnele de interdicție, potrivit relatărilor din presa italiană.

Turiștilor li s-a interzis să se plimbe pe plajă – de pe care nisipul a fost adesea furat – și să înoate în marea de acolo încă din anii 1990, dar pot vizita insula în timpul zilei cu ajutorul unei bărci și li se permite să se plimbe pe o potecă din spatele plajei.

Femeia, de origine braziliană care trăiește în Dubai, a încărcat conținutul pe @Rogeriaguiadubai, un cont de Instagram cu peste 35.000 de urmăritori.

Încălcarea, care se presupune că a avut loc în urmă cu câteva zile, a stârnit indignarea oamenilor din Sardinia, determinându-i pe ofițerii de la paza de coastă din arhipelagul La Maddalena, care include Budelli, să investigheze mai departe.

Aceștia au dat repede de urma femeii din Dubai și i-au comunicat amenda de 1.800 de euro, din care 300 de euro pentru că a încălcat interdicția și 1.500 de euro pentru că a sosit la bordul unei nave care nu avea autorizație de acces la Budelli. Femeia a închiriat bărcuța, iar proprietarul firmei de închiriere nu știa că aceasta intenționa să navigheze cu ea până pe insulă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...