G4Media.ro

Un incendiu devastează cel mai mare parc de distracţii din Suedia /…

Sursa Foto: Captură Video

Un incendiu devastează cel mai mare parc de distracţii din Suedia / Imagini cu tobogan acvatic în flăcări

Un incendiu de proporţii a izbucnit luni dimineaţă în cel mai mare parc de distracţii din Suedia, situat în oraşul Goteborg, care s-a extins în special la o nouă zonă acvatică încă neaccesibilă pentru public, au anunţat autorităţile suedeze, citate de AFP, transmite Agerpres.

Imaginile difuzate de presa locală arată flăcări care distrug un tobogan acvatic şi o mare coloană de fum negru care se ridică deasupra oraşului.

Serviciile de urgenţă din regiune le-au cerut persoanelor din apropiere „să rămână în locuinţe şi să închidă uşile, ferestrele şi sistemele de ventilaţie” din cauza fumului dens.

Poliţia suedeză a anunţat că imobilele adiacente au fost evacuate şi că ajută serviciile de urgenţă.

Este prea devreme pentru a spune dacă incendiul a fost provocat de o mână criminală sau pentru a evalua pagubele, a precizat Poliţia într-un comunicat de presă.

„Un incendiu de proporţii a izbucnit la parcul acvatic Liseberg Oceana (…) Incendiul a început la una dintre atracţiile acvatice din afara clădirii şi apoi s-a extins în toată clădirea”, au precizat reprezentanţii Liseberg Oceana într-un comunicat.

Parcul acvatic face parte dintr-un proiect de extindere a acestui parc tematic suedez şi ar urma să fie inaugurat pentru public mai târziu, în 2024.

Gothenburg, Sweden is on fire
byu/kuksnillet inRammstein

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...