G4Media.ro

Un film cu crimele atroce comise de Hamas asupra civililor israelieni a…

Sursa foto: MOHAMMED ABED / AFP

Un film cu crimele atroce comise de Hamas asupra civililor israelieni a fost prezentat în Parlamentul României. Mai mulți parlamentari au ieșit din sală din cauza imaginilor. ”Sunt cutremurătoare”

Ambasada Israelului a prezentat marți în Parlamentul României imagini înregistrate chiar de teroriștii Hamas cu asasinatele pe care le-au comis pe 7 octombrie, când au atacat Israelul.

Imaginile prezintă crimele comise de teroriștii Hamas asupra copiilor, femeilor, bătrânilor și adulților din localitățile pe care le-au atacat.

”Imaginile sunt cutremurătoare. Umanitatea a ajuns din nou acolo unde nu credeam că mai poate ajunge după Al Doilea Război Mondial”, a declarat Dan Barna pentru G4Media.

”Am stat la început, dar de la un punct imaginile au devenit prea barbare și nu am rezistat să mă uit”, a declarat o deputată pentru G4Media.

”Nu trebuie să fii deputat, ci doar om ca să rămâi fără replică în fața unor astfel de imagini. Sunt tată și mă vor urmări multă vreme aceste imagini”, a declarat pentru G4Media Daniel Suciu, deputat PSD.

”Un film greu de privit, o colecție de imagini needitate din ziua atacului Hamas asupra civililor israelieni din 7 octombrie. Un film pe care l-am văzut săptămâna trecută în deplasarea de o zi în Israel alături de delegația Parlamentului României. Mesajele rostite de la tribuna parlamentului au fost de solidaritate cu statul Israel și de condamnare în termeni fermi a atacurilor barbare ale grupării teroriste Hamas asupra civililor. Lupta împotriva terorismului și a oricărei alte ideologii bazate pe ură trebuie să fie un element care ne unește în încercarea de a crea o lume mai bună pentru copii noștri”, a declarat Ionuț Moșteanu (USR).

„Am văzut azi, în şedință secretă a Parlamentului, filmarea realizată cu o parte din crimele teroriste din 7 octombrie. Nu am văzut în viața mea aşa ceva. De neimaginat. Copii împuşcați în cap. Tineri decapitați cu lopeți. Am văzut pentru prima dată parlamentari plângând”, a scris Cristian Băcanu (PNL) pe pagina sa de Facebook.

Imaginile au fost recuperate de armata israeliană de la teroriștii Hamas capturați sau uciși. Mulți dintre teroriști au înregistrat crimele ca dovadă a vitejiei lor.

Presa nu are acces în sală, dat fiind că este o şedinţei secretă a Parlamentului, pentru a nu fi dezvăluite detalii despre victimele atrocităților. Stenogramele ședințelor secrete ale Parlamentului nu se publică în Monitorul Oficial al României, potrivit Agerpres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

 1. Asa a zis, Dan Barna? Asta denota atat naivitate cat si nestiinta. Ce cauta in politica?
  „Copii nostri”, scrie Ionut Mosteanu?
  Fara carte, am dubii ca poate exista o lume mai buna pentru copiii vostri.

  • hai sa nu aruncam totusi cu pietre in cei de la USR, chiar nu au nici o vina de data asta, desi sunt vinovatii de serviciu pentur orice

  • @ Mira – Ai facut un comentariu absolut gratuit si id10t. Ce stii tu despre naivitate sau stiinta? Iar Mosteanu, am inteles ca „a declarat”, deci cel cu greseala este probabil autorul articolului. Am mai zis eu, cre’ca esti bipolara, Miro, ca ai alte comentarii care zic altceva…

  • Lipsa educatiei isi spune cuvantul. Oamenii care au avut ceva in cap, au plecat si traiesc bine mersi pe afara. Lucrez in IT si castig mai mult decat decent aici, dar stau si ma intreb de cele mai multe ori, de ce am ales totusi sa raman aici. Nu e zi de la Dumnezeu sa nu ma enervez, sa nu apara ceva care sa imi frece vibe-ul. Vad din ce in ce mai multi si sunt mai vizibili, fel si fel de persoane de la cei mai tineri pana la cei mai in varsta, cu un comportament si un limbaj de mahala. Scui.pati, fleg.me, injuratu.ri care te marcheaza… si parca incepe sa intelegi cum ajung in politi.ca specime.ne precum Ciolacu, Simion, Sosoaca, Ciuca etc.

  • Care ,,naivitate”? Dvs. dovediți ,,nestiinta” sau dusa cu c…….

 2. Un film cu soferii angajati in institutii publice care stau… zi de zi ca cainii in parcare, pe cand?

 3. Filmarile cu crimele Hamas au fost inca un prilej pentru basoldina sosoaca sa isi dea in stamba. Pai cum sa accepte ca reale crimele prezentate cand stapanii sai rusi fac acelasi gen de crime in Ucraina.

 4. Dar un film cu români omorâți în fiecare zi în accidente rutiere (lipsă drumuri), în spitale (lipsă medici,spitale și aparatură), crime și jafuri ( lipsă educație)…cam pe când?

 5. Mă gândesc la furia ce i-a cuprins pe soldații israelieni care au văzut cadavrele ..nu doar imagini. Cred ca măcar de acum înainte guvernul să interzică manifestări publice dar nu numai care să sprijine terorismul. Nu trebuie confundați palestinienii cu terorismul islamic. România trebuie să adopte legi prin care cei care sprijină terorismul să fie expulzați. Cauza Palestinei etrebuie separată de terrorismul islamic ! Salvați Fâșia Gaza de terorismul Hamas !