G4Media.ro

Un Ferrari furat în 1995 la Londra, de la un fost pilot…

Sursa foto: news.met.police.uk

Un Ferrari furat în 1995 la Londra, de la un fost pilot de Formula 1, a fost recuperat de poliție

Un Ferrari rar, furat în urmă cu 28 de ani de la un fost pilot de Formula 1 din Londra, a fost recuperat de poliție, scrie BBC.

Ferrari-ul roșu F512M a fost expediat în Japonia după ce a fost furat de la Gerhard Berger în 1995, a declarat Poliția Metropolitană. Mașina, în valoare de 350.000 de lire sterline, a fost unul dintre cele două Ferrari furate la vremea respectivă. Celălalt este în continuare dispărut.

Sursa foto: news.met.police.uk

Ofițerii au declarat că au lucrat cu Ferrari și cu dealeri auto internaționali într-o anchetă „minuțioasă”. Nu au fost efectuate arestări.

Mașina sport a fost furată în aprilie 1995, în timp ce Gerhard Berger se afla la Marele Premiu San Marino din Imola, Italia.

Sursa foto: news.met.police.uk

Unitatea de combatere a criminalității organizate a forțelor de ordine și National Crime Agency au descoperit că mașina se afla în Japonia până când a fost adusă înapoi în Marea Britanie, la sfârșitul anului 2023.

Ferrari a alertat forțele de ordine în ianuarie, după ce a efectuat verificări asupra modelului, care a fost cumpărat de un client din SUA.

Sursa foto: news.met.police.uk

Polițistul Mike Pilbeam a declarat: „Ferrari-ul furat – cu o valoare apropiată de 350.000 de lire sterline – a dispărut timp de mai bine de 28 de ani înainte de a reuși să îi dăm de urmă în doar patru zile”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...