G4Media.ro

Un copil din Deva, internat la Terapie Intensivă în stare gravă cu…

Foto: Pexels.com

Un copil din Deva, internat la Terapie Intensivă în stare gravă cu COVID-19, salvat de medicii din Sibiu

Un copil din Deva infectat cu noul coronavirus a fost salvat de medicii de la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, unde a fost internat la Terapie Intensivă, şi acum se va putea întoarce acasă.

„Nu mai e pozitiv şi e în stare bună (copilul din Deva – n.r.). Pleacă acasă”, a declarat pentru Agerpres directorul Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu, medicul Camelia Grigore.

Potrivit directorului Spitalului de Pediatrie din Sibiu şi Prefecturii Sibiu, în secţia ATI mai sunt trei copii cu COVID-19. În total, ATI-ul de la Pediatrie are şase locuri pentru copiii infectaţi cu noul coronavirus.

Nu este pentru prima dată când la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, sunt trataţi şi vindecaţi copii cu COVID-19 din alte judeţe. În luna aprilie, un bebeluş de 19 zile, născut în Franţa, infectat cu noul coronavirus, din judeţul Alba, a fost vindecat la Sibiu. În luna mai, la Spitalul de Pediatrie din Sibiu a fost operat primul copil din ţară, infectat cu noul coronavirus, fiind vorba despre un băieţel de cinci ani din Braşov, care şi-a rupt antebraţul, transmite Agerpres.

Foto: Pexels.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

 1. „La Deva, la intrarea in spital, ar trebui sa scrie: MORGA!!!”
  Sunt cuvintele multor pacienti si a multor oameni care si-au pierdut pe cei dragi in spitalul din Deva.
  Pentru ca acolo e o MAFIE politico-administrativa care sifoneaza foarte multi bani, o parte ajungand in buzunarele unor personaje influente, nicio autoritate nu intervine si nu se iau masuri pentru stoparea abuzurilor si indreptarea lucrurilor.
  Increngaturile duc si la Ministerul Sanatatii, dar cel mai nociv ramane factorul politic care a distrus intreg sistemul sanitar.

  • eu stiu ca spitalele sunt la administratie locala(consiliul judetean) care pana la alegeri a fost condus de psdisti.asa ca data viitoare daca mor neamuri pe la spitale mergeti calare pe seful consiliului judetean si dati de pamant cu el,caci el face numirile la spitale….nu va mai plangeti ca uite domle ne mor neamurile in spitale insa neamurile au votat cu ala care in definitiv ii baga in groapa.

 2. Pai despre asta e vorba!Nnenorocirea vine din cauza ca sefii Consiliilor Judetene(OSD, PNL, tot un drac!) impreuna cu politrucii din Minister, au ca singur scop, sifonarea banilor din sistemul sanitar si nu siguranta cetatenilor.
  Toate autoritatile pana la presedintele Iohannis, stiu despre aceste neajunsuri si nu fac nimic constructiv, ba din contra, lasa spitalele sa fie folosite ca surse de venituri frauduloase si mijloace de imagine in campaniile electorale(ex. de la Deva: tai panglici in fata presei, la ceva ce nu functioneaza).
  S-a tot vorbit despre o modificare a legislatiei astfel incat spitalele sa revina in subordinea Ministerului Sanatatii, dar se vede ca presiunea politica din partea baronilor locali, e mai puternica decat interesul majoritatii.

 3. Scuze! Fara 2 n si e vorba despre PSD …!