G4Media.ro

Un congresman republican susținut de Asociația Națională a Puștilor declară că ar…

Un congresman republican susținut de Asociația Națională a Puștilor declară că ar vota o lege care să interzică armele de asalt

Congresmanul republican Chris Jacobs, care a fost susținut de Asociația Națională a Puștilor (NRA) în 2020, a declarat că va sprijini interzicerea armelor de asalt în urma tragediilor de la un magazin alimentar din New York și o școală primară din Texas, relatează nbcnews.com.

Jacobs a făcut aceste remarci – o contradicție cu poziția fermă a partidului republican cu privire la legile privind armele – în timpul unei conferințe de presă.

„Dacă ar fi luat în discuție un proiect de lege pentru interzicerea armelor de asalt, care ar interzice ceva ca un AR-15, aș vota pentru el”, a spus el, potrivit The Buffalo News. „Așa că vreau să fiu clar: aș vota pentru asta.”

Jacobs, un republican din New York care a fost susținut de NRA în 2020, a mai spus că este în favoarea creșterii vârstei pentru cumpărarea de arme la 21 de ani.

„Persoanele fizice nu pot cumpăra bere, nu pot primi țigări până la 21 de ani. Cred că este perfect rezonabil ca limita de vârstă cel puțin pentru aceste arme semiautomate extrem de letale și de mare capacitate să fie de 21 de ani”, a spus el.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Asociația națională a puștilor cordiți?

  2. Nimeni niciodată nu că lua vreo măsură restrictiva împotriva deținerii de arme în țara așa-zisei democrații totale(!?!?)Una din sursele importante de finanțare a președinției americane (electoral și în timpul mandatului) este industria de armament .Acesta este și unul din motivele importante pentru care scandalagiul mondial sa afla ,mereu, implicat în față un scandal pe glob. De astă dată, unul foarte profitabil a fost început de rahatul transatlantic in coasta noastră, cu speranța, nemărturisită, că se va extinde împotriva NATO. Și de aici bani, bani și iar bani pe armament pentru răul etern care este America