G4Media.ro

Un cartier din Buzău a intrat în carantină după ce 19 persoane…

Un cartier din Buzău a intrat în carantină după ce 19 persoane au fost infectate cu coronavirus

Cartierul Poşta din municipiului Buzău, cu o populaţie de circa 2.000 de locuitori, a intrat în carantină pentru 14 zile după ce, duminică, au fost confirmate 19 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, a anunţat, luni dimineaţă, Biroul de presă al Prefecturii, citat de Agerpres.

„Instituţia Prefectului a luat decizia instituirii carantinei timp de 14 zile pentru cartierul Poşta din municipiul Buzău cu o populaţie de circa 2.000 de locuitori, la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că „cei 19 pacienţi au fost transferaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat şi la Institutul ‘Victor Babeş’ din Bucureşti, cartierul carantinat (…) urmând să fie aprovizionat cu alimente şi bunuri de strictă necesitate de către autorităţile locale”.

În judeţul Buzău au fost confirmate, până acum, 40 de cazuri de infectare cu COVID-19.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ceva nu suna bine. Doar 40 de cazuri în Buzău, un județ de pseudomoldoveni agitați din care au plecat mulți locuitori în afara.

    • Primarul PSD Toma nu „suna bine” in Buzau! Am fost in Bz, obligata fiind, cu o saptamana inante de Paste. Am mers sa cumpar medicamente si mancare parintilor mei. In Piata Centrala te calcai pe picioare, putini oameni cu masca, la farmacie coada ca inainte de Starea de Urgenta, forfota in oras…pana si la covrigaria de pe Unirii era coada. Si eu am fost surprinsa de numarul mic de imbolnaviri, cu atat mai mult cu cat la acel moment erau vreo doar 13 cazuri. Aproape 10 zile Buzaul avea 20 d3 cazuri! Buzaul are multi bombardieri, locuitori ai Cartierului Simileasca, imprastiati in Europa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.