G4Media.ro

Un bulevard din Craiova are canalizare doar la casele cu numere impare…

Sursa foto: Gazeta de Sud

Un bulevard din Craiova are canalizare doar la casele cu numere impare / Lucrarea de modernizare a cuprins doar imobilele de pe o parte a drumului

Unul dintre cele mai noi bulevarde ale Craiovei are asfalt și trotuare pavate, însă canalizare există doar pentru imobilele de pe o parte a străzii, scrie Gazeta de Sud.

În momentul realizării modernizării unei foste străzi de pământ, Compania de Apă Oltenia a introdus canalizarea, dar numai pe partea cu numere impare. Locuitorii de pe cealaltă parte a arterei de circulaţie folosesc în continuare haznale pentru apa reziduală.

Bulevardul Carpenului din cartierul craiovean Bariera Vâlcii care a fost modernizat în urmă cu câțiva ani și lucrările au costat 16,9 milioane de lei.

Operatorul regional de apă şi canal spune că strada este prinsă în proiectul de extindere a canalizării, proiect aflat în curs de derulare.

„Strada Carpenului din municipiul Craiova este prinsă în Proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, în județul Dolj, în perioada 2014 – 2020, în cadrul contractului de lucrări DJ-CL-01 – Reabilitare și extindere rețele de apă și canalizare în zona de Est a Municipiului Craiova, aflat în derulare. Este prevăzută introducerea rețelei de canalizare de la intersecția cu strada Gârlești, până la intersecția cu strada Emanoil Ciobanu, în lungime de 664 metri liniari”, a precizat purtătorul de cuvânt al CAO, Carmen Petrean.

Sursa foto: Gazeta de Sud

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. E de ajuns pentru următoarele alegeri.

  2. De aici a plecat și bancul cu: „Doi olteni tăiau o bombă…”

  3. Craiova sau Caracal? E vreo diferență? Da. Craiovenii au săbii.

  4. USL stie sa faca treaba

  5. Pai la următoarele alegeri ce mai promiteau? Acu tre să spargă asfaltul iar, să asfalteze…alți bani…pentru campanie !

  6. Si strada alee3teilor din Bariera vîlcii este jumătate asfaltată și canalizata iar cealaltă jumătate nu