G4Media.ro

Un botoșănean, absolvent al Academiei Forțelor Aeriene din SUA, a devenit pilot…

Sursa foto: Monitorul de Botoșani / Baza Aeriană Bobocu

Un botoșănean, absolvent al Academiei Forțelor Aeriene din SUA, a devenit pilot comandant pe elicopterele de la Baza Aeriană Boboc

Un tânăr din Botoșani, absolvent al Academiei Forțelor Aeriene din SUA, a devenit pilot comandant pe elicopterele din dotarea Bazei Aeriene Boboc, anunță Monitorul de Botoșani, care citează un comunicat al instituției.

„Începând din 18 februarie, Escadrila 1 din Baza Aeriană Boboc este mai bogată cu un pilot comandant pe elicopterul IAR316-B. După multe ore de pregătire teoretică, instrucție în zbor și o evaluare riguroasă, colegul nostru locotenent George Adrian Aionesei și-a îndeplinit încă un vis”, a fost mesajul celor de la Baza Aeriană Boboc.

„După absolvirea Academiei Forțelor Aeriene din S.U.A., am ajuns la Boboc unde m-am instruit pe avionul școală IAK-52, apoi pe subsonicul IAR99. Dar odată ajuns la elicopter am realizat că aici îmi este locul, aici mă simt împlinit. Și ușor, ușor am înțeles că misiunea mea este aceea de a instrui alți tineri piloți. Faptul ca am obținut certificarea de pilot comandant îmi oferă satisfacție și realizez că sunt cu un pas mai aproape de un alt vis împlinit”, a declarat ofițerul.

Publicitate electorală

George Adrian Aioenesei a urmat cursurile gimnaziale la Darabani, după care, la insistențele părinților, a mers la Liceul militar din Câmpulung Moldovenesc.

Sursa foto: Monitorul de Botoșani / Baza Aeriană Bobocu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ma bucur si pentru George Adrian Aioenesei dar si pentru botosaneni.

  2. Mirare mare această recunoaştere a competenței cuiva şcolit in afară. Să fie de bun augur!

  3. Cred ca era frig…sau frica.Militarii nu stau cu mainile in san.

  4. Dupa toate prezentarile din presa ,ai impresia ca numai din BOTOSANI RASAR CAPETE LUMINATE,ARTISTE,FOTBALISTI,POPI ,ETC,.Se pare ca fug din BT CA SA SE REALIZEZE IN ALTE ZONE.