G4Media.ro

Un bărbat a murit după ce un incendiu a cuprins mai multe…

sursa foto: ISU Cluj

Un bărbat a murit după ce un incendiu a cuprins mai multe locuințe improvizate de la Pata Rât, în Cluj

Un incendiu a cuprins, în noaptea de joi spre vineri, mai multe locuinţe improvizate din zona ”Colonia Veche” de la Pata Rât, judeţul Cluj. Pompierii au găsit trupul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, transmite News.ro.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuinţă şi două anexe improvizate în zona „Colonia Veche” din Pata Rât. Acolo s-au deplasat două autospeciale de stins incendii şi, preventiv, un echipaj SMURD.

”Forţele de intervenţie au găsit cele trei imobile, care totalizau o suprafaţă de aproximativ 40 de mp, cuprinse în totalitate de flăcări. Pe timpul operaţiunilor de stingere pompierii au găsit înăuntrul acestora şi corpul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, fără posibilităţi de resuscitare. Operaţiunile de stingere au durat aproximativ o oră şi au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, a arătat sursa citată.

Cercetările preliminare indică faptul că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un foc lăsat să ardă în sobă nesupravegheat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. condoleante