G4Media.ro

Mașină de poliție, furată de un bărbat în timpul unei intervenții a…

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Mașină de poliție, furată de un bărbat în timpul unei intervenții a oamenilor legii în Lehliu/ A fost reținut pentru 24 de ore

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Călărași după ce a furat o mașină de poliție și a mers cu ea 300 de metri, în timpul unei intervenții a oamenilor legii, transmite CălărașiPress.ro.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când polițiștii din Lehliu au fost chemați prin apel la 112 să intervină la un conflict ce avea loc între mai multe persoane.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului și legitimau persoanele implicate, un bărbat a profitat de neatenția acestora și s-a urcat la volanul autospecialei, pe care a condus-o aproximativ 300 de metri, mai notează sursa citată.

După ce a oprit mașina, bărbatul a fost imobilizat de către polițiști.

IPJ Călărași transmite că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, dar și o cercetare internă cu privire la intervenție.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cât mai rezistă umilinței polițistul român?
    În fiecare zi sunt tăvăliți. Ba ii cade pistolul, ba ii fura, dansează macacii pe mașinile lor, lovesc pietoni, ii bat puști coaliți de 16 ani…efectiv poți scrie pagini întregi despre pățaniile ăstora si doar despre cele auzite în presă!

    Bod…scz, doctoreeee uite ce a ajuns poliția din România. Te bucuri legănat pe bancheta din spate.