G4Media.ro

Un avion care reclama scurgeri de combustibil a aterizat în siguranță pe…

Sursa foto: Pexels/ Kelly

Un avion care reclama scurgeri de combustibil a aterizat în siguranță pe Aeroportul Otopeni / Scurgerea de combusitibil nu a fost confirmată în urma inspecției pompierilor – surse

Un avion care reclama scurgeri de combustibil a aterizat vineri dimineața în regim de urgență pe Aeroportul Otopeni, transmite Antena 3. Avionul a fost escortat de echipaje de pompieri, menționează sursa citată.

Potrivit surselor G4Media.ro, zborul companiei Tailwind Airlines TWI797, pe ruta Antalya-Praga, a solicitat aterizarea de urgenta pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice (scurgeri de combustibil).

Potrivit surselor citate, la ora 07.28, aeronava avand la bord 112 pasageri si 6 membrii de echipaj a aterizat fără probleme.

S-a facut o inspectie de catre pompieri nefiind confirmata scugerea de combustibil.

Mecanicii vor verifica instrumentele de bord urmând să se stabileasca actiunile urmatoare.

La acest moment, pasagerii sunt în aeronavă.

UPDATE 8.00 Aeroportul Otopeni: În cursul dimineții de vineri, 8 septembrie, o aeronavă aparținând companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (AIHCB).

Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil).

Imediat, pe aeroport s-a format dispozitivul de urgență, format din pompieri și ambulanțe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB.

La ora 07.28, avionul a aterizat în siguranţă și urmează să își continue zborul către Praga, după verificările tehnice. Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiţii normale, fără nicio problemă, datorită profesionaliștilor Companiei Naționale Aeroporturi București, ale căror expertiză și eficiență în domeniu sunt recunoscute la nivel internațional de către toți marii operatori aerieni.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...