G4Media.ro

Un angajat de la salubrizare, felicitat de poliţişti după ce a returnat…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Un angajat de la salubrizare, felicitat de poliţişti după ce a returnat o sacoşă cu bani găsită / Se afla în prima lui zi de muncă

Prima zi de muncă pentru un angajat de la salubrizare din oraşul Beclean (Bistrița – Năsăud) s-a dovedit una cu peripeţii încă de la debut, după ce acesta a găsit o sacoşă cu bani, carduri bancare şi documente personale, pe care a dus-o la poliţie pentru a fi returnată păgubitului, anunță Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a ţinut să îl felicite pe bărbat pentru spiritul civic, printr-o postare publică pe pagina de socializare a instituţiei.

„Astăzi (vineri – n.r.), dis-de-dimineaţă, pe la ora 05,00, în prima lui zi de lucru în cadrul firmei care asigură servicii de salubrizare în oraşul Beclean, Marius a găsit o sacoşă în care se aflau mai multe documente personale, carduri bancare şi suma de 3.000 de lei. I-a dus de îndată la sediul Poliţiei, pentru a fi returnaţi păgubitului, după care şi-a văzut, responsabil, de treabă. Pentru bunăvoinţa, spiritul civic şi modestia de care a dat dovadă, îi mulţumim şi-l dăm astăzi exemplu de ‘AŞA DA!’ „, se arată în mesajul de pe Facebook al celor de la IPJ Bistriţa-Năsăud.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Exemplu de ‘AŞA DA!’ dar si excepție care confirmă regula.

  2. Deci exista si romani fraieri. Chiar ca pare incredibil.