G4Media.ro

Un angajat al Primăriei Focșani, acuzat că i-ar fi făcut avansuri unei…

Sursa foto: Pexels

Un angajat al Primăriei Focșani, acuzat că i-ar fi făcut avansuri unei minore / ”Apreciem reacția minorei, care nu s-a lăsat intimidată și a făcut cunoscută această situație”

Autoritățile din Vrancea s-au sesizat după ce o elevă de liceu a reclamat că un bărbat i-ar fi făcut propuneri indecente, anunță Vrancea24.

Bărbatul acuzat este un funcționar în cadrul Primăriei Focșani, iar propunerile indecente le-ar fi făcut chiar în incinta liceului unde învață minora, în vârstă de 15 ani.

„În data de 27 mai, minora ne-a adus la cunoștință că, în cursul zilei de joi, a fost abordată în incinta școlii de un bărbat care i-a făcut propuneri indecente. Pe lângă măsurile procedurale standard impuse de această situație, respectiv sesizarea organelor de anchetă, urmează să trimitem o adresă și către angajatorul presupusului agresor, întrucât acesta se afla în incinta școlii respective în desfășurarea atribuțiilor de serviciu.

Apreciem, totodată, reacția minorei, care nu s-a lăsat intimidată și a făcut cunoscută această situație, solicitând sprijin în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

Sursa foto: Pexels

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Mă bucur să aflu că fetele minore învaţă să se apere de agresori şi sper ca primăria să nu muşamalizeze cazul sau să-l protejeze pe făptaş!

    • cand parlamentarii usl au avut de votat o lege care să prevadă clar că orice act se.xual al unui adult cu un copil mai mic de 16 ani este viol, s-au facut ca ploua, ca doar stiau ce pradatori au in partide

  2. toate scu.rsurile lucreaza la stat, toti cei care nu stiu o meserie sau ce sa faca in viata intra in politica, pentru ca mai apoi sa prinda un post la stat … sa ma pish pe voi natie de sclavi infecti, care votati aceleasi partide praduitoare de 30 de ani incoace

  3. Javrele bugetare nu mai pot de bine🤢🤢🤢🤢 au bani să își cumpere fete tinere, că nevestele lor nu mai sunt bune🤢🤢🤢🤢

    • Sa nu exageram. Dezaxatii si pedofilii fac parte din toate paturile sociale. E de ajuns sa privesti o saptamana stirile de ora 5. Problema este alta: legile permisive din Ro si magistratii care batjocoresc victimele.

  4. NU S-AU INTELES LA PRET.