G4Media.ro

Un adolescent de 15 ani a fost înjunghiat în picior de un…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Un adolescent de 15 ani a fost înjunghiat în picior de un coleg, într-un parc din Brăila

Un elev în vârstă de 15 ani din Brăila a fost înjunghiat cu un cuţit în picior de un un coleg de clasă, minorul agresat fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, informează marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, transmite Agerpres.ro.

„Din primele cercetări se pare că un minor în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-un părculeţ de copii din municipiul Brăila, în pauza dintre cursuri, l-ar fi înţepat cu un cuţit în zona posterioară a piciorului stâng pe un alt minor în vârstă de 15 ani, din Brăila, ambii fiind colegi în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ din municipiu. După săvârşirea faptei, minorul în vârstă de 15 ani ar fi revenit la cursuri”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila.

Minorul agresat a suferit leziuni, motiv pentru care a solicitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au identificat autorul minor în incinta instituţiei de învăţământ de pe raza municipiului, iar într-o borsetă care se afla asupra unui minor în vârstă de 14 ani, coleg al celor doi minori implicaţi în eveniment, a fost găsit un cuţit care se pare că ar fi fost folosit la săvârşirea faptei”, precizează comunicatul IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Braila nu se dezminte……

  2. Cornulet cu lapte …si cutit

  3. Brăila e o mizerie.

  4. Așa ceva? Dar copiii noștri sunt sensibili, civilizați, cu părinți ce au standarde înalte! Așa de înalte încât se revoltă dacă nenea polițistul îi percheziționează de cuțite (sic!) și altele…
    Nu poate fi decât un fake news, altfel nu văd…

  5. „Romania educata” descris de Iohanis!

  6. Școala de corecție îl așteaptă cu porțile larg deschise. Un posibil viitor interlop dacă nu deja actual. Trist

  7. Bine că polițiștii din Ilfov care au controlat „elevii” să nu aibă cuțite în clasă și fost sancționați. Nu cumva să știe micuții infractori că ar putea fi percheziționați!