G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Schimbări la BAC și Evaluare Națională 2019: Testele grilă au…

ULTIMA ORĂ Schimbări la BAC și Evaluare Națională 2019: Testele grilă au fost introduse în subiectele de bacalaureat și de final de clasa a VIII-a – Oficial

Testele grilă intră în subiectele de Bacalaureat 2019 și Evaluare Națională 2019. Ministerul Educației a modificat structura subiectelor chiar de la examenele de anul acesta. Concret, subiectele de la BAC și Evaluarea Națională vor avea 40% itemi obiectivi, adică întrebări deschise și tip grilă, a declarat pentru Edupedu.ro președintele Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), Marian Șuță.

Schimbarea are loc într-un Minister al Educației care de mai bine o lună nu are ministru plin, fără o dezbatere publică anterioară și se aplică chiar pentru copiii care anul acesta dau examenele.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Trebuie marit numarul de absolventi de BAC.Dupa ce ca in ultimii ani,subiectele la BAC au fost din ce in ce mai usoare,acum le baga si teste grila.Pai,da BAC-ul trebuie luat de toti ca sa continue la Facultate si sa absolve cu o diploma tocmai buna de sters la cur.E lipsa mare de studenti in Romania.

  2. E mai uşor de fraudat la grilă, depinde cine supraveghează candidaţii în sala de examen. Or mai fi şi nişte tute mici de-ale ştăbimii, tute care ar pica sigur altfel. Se cosmetizează şi procentul de promovabilitate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.