G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Premierul Cîțu face declarații la ora 23:00, în urma tragediei…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

ULTIMA ORĂ Premierul Cîțu face declarații la ora 23:00, în urma tragediei de la Spitalul ”Victor Babeș”, unde au murit 3 pacienți

Premierul Florin Cîțu face declarații la ora 23:00, în urma tragediei de la Spitalul ”Victor Babeș”, unde luni au murit 3 pacienți. Anunțul a fost făcut de Palatul Victoria luni seară.

Context

Sistemul de alimentare cu oxigen la secția mobilă ATI de la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală s-a defectat luni. Trei pacienți au decedat, cinci au fost transferați și cinci transferați, iar polițiștii și procurorii au deschis o anchetă, potrivit surselor G4Media.ro.

Secția mobilă de terapie intensivă a fost pusă în funcție săptămâna trecută la Spitalul „Victor Babeș” și funcționa la capacitate maximă, fiind internați opt pacienți în stare gravă.

Luni seara, instalația de oxigen a cedat, potrivit surselor citate.

Trei pacienți au decedat, iar cinci au fost transferați: unul în spitalul Victor Babeș, unul la Floreasca, unul la spitalul ROL și doi la Bagdasar, au precizat aceleași surse.

Polițiștii și procurorii au deschis deja o anchetă.

știre în curs de actualizare

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

12 comentarii

  1. PEEESSSSEEEDDDEEEE!!!!!HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

  2. Vrem demisii, remanierii sau guvernul să își depună mandatul și alegeri anticipate. Sa vezi cum PNL ajunge la groapa de gunoi a istoriei.

    • Acolo și va ajunge. Dar nu așa repede. Gripa asta a arătat și celor mai dobitoci votanți de-ai holerei galbene cât sunt de incapabili și ticăloși.

  3. Oare cum vor lega PNL, Catu, PSD si televiziunile aservite tragedia asta tot de Vlad Voiculescu, ca sa-i ceara iar demisia?

  4. Pe Vlăduț îl doare la bască cred că acum ascultă șlagărul intitulat moartea întreabă de tine by paraziții

  5. Un dobitoc…in loc sa ia măsuri sa stopeze răspândirea virusului el mărește capacitatea la ATI…s a văzut cum, pana explodează tot și mor oameni cu zile…
    In loc sa vaccineze bătrânii și vulnerabilii cu prioritate pt ca aceste categorii intra in spitale și la ATI, el a vaccinat esentialii, pilosii, clientela lui politica…asta este rezultatul măsurilor luate de acest impostor…a pus economia in locul vieții și va plăti pt asta…

  6. Ei au ales sa bage rahatul sub pres,sa faca pe democratii si sa lase toti zapacitii sa iasa pe strazi,toate nfuttle s au facut vedete de pandemie,
    O sa fie jale ca nu suntem nici italia,nici spania.Ce a fost acolo o sa ni se para usor.

  7. In sanatate nici o stire nu rezista mai mult de 24h ca tot timpul se intampla ceva. Asistam la inceperea colapsului sistemului medical. Un scenariu optimist spune ca vom reusi sa tinem sub control virusul peste 2/3ani, deci Pregatitiva sa fiti pe cont propriu !