G4Media.ro

ULTIMA ORĂ Marius Carașol, fostul director Transelectrica, condamnat la 2 ani și…

Directorul general al Direcţiei generale pentru coordonarea sistemului informaţional electoral naţional, Ovidiu Oproaica, vorbeşte, în cadrul unei conferinţe de presă, despre modificările legislaţiei electorale pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc în anul 2019, la sediul Autorităţii Electorale Permanente, în Bucureşti, miercuri, 24 iulie 2019. Inquam Photos / Ilona Andrei

ULTIMA ORĂ Marius Carașol, fostul director Transelectrica, condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare și interzicerea unor drepturi, pentru falsificarea diplomei de studii. Decizia nu este definitivă

Marius Carașol, fostul director Transelectrica, a fost condamnat în primă instanță la 2 ani și 8 luni de închisoare, precum și interzicerea unor drepturi, pentru falsificarea diplomei de studii. Judecătoria Sectorului 1 București a decis astăzi ca “inculpatul să execute în final pedeapsa rezultantă principală de 2 (doi) ani și 8 (opt) luni închisoare” pentru înșelăciune și uz de fals.

De asemenea, instanța a mai decis “desființarea totală a înscrisului falsificat, respectiv a Diplomei de inginer seria D nr. 0286614, aparent emisă de Universitatea Politehnica București, inclusiv a oricăror copii identificate ale acesteia”. Decizia poate fi atacată cu apel.

Amintim că acesta este cel mai mare scandal al studiilor de pe piața energetică românească. O investigație Edupedu.ro a arătat în exclusivitate că Marius Carașol a folosit o diplomă falsă de licență pentru a se putea angaja ca director general al companiei cu capital de stat Transelectrica.

 

 

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. Da, dar nu-i ia nimeni banii.

  Tot voi platiti, fraieri care votati cu PSD si PNL.

  • Stai sa vezi că vin aia de la USR, îi ia banii lui asta și ni da nouă. Cum de nu m-am prins până acum. Votăm USR, aia vin și ia banii de la „hoti” și drept urmare, noi ne umplem de bani. Șmecherie tata, așa facem… 😉

 2. Nu putea si respectivul sa isi ia o diploma de la S Haret sau T Maiorescu cum face toata lumea ( ba chiar si un doctorat)- ar fi avut un pret rezonabil

 3. Bun, dar de Alexandru Cumpanasu ce se mai știe? A facut de 10 ori mai multă avere din fonduri europene decât Marius Carașol a facut din salarii.
  In cadrul proiectelor pe fonduri europene ca sa fii expert trebuie sa ai cel puțin o diploma de licența!

  Scuza ca el are un MBA la nu stiu ce universitate europeană probabil ca ii convinge doar pe cei naivi.
  Înscrierea la un masterat nu se poate realiza fără a prezenta in prealabil o diploma de licența emisă de o universitate acreditata!
  OUS Royal Academy of Economics and Technology în Elveţia unde zice el ca a facut masterul nici măcar nu este acreditata.
  In orice caz este clara frauda; nu înțeleg de ce celor de la DNA le trebuie atat de mult sa investigheze!

 4. Justitia romana. No comment!

 5. Din aceasta stire se intelege ca este sentinta cu executare, dar de fapt este cu suspendare

 6. Carasule ce faci bai smechere? Ia sa spuneți voi adica aia de la sucursala de transport care erati in 2018 cum ati facut fals in actele de la angajarea de baştani si coconeturi in 2018 si cum a semnat băiatul ala de era director tehnic pana in mai 2018 teste smsu in lunile urmatoare cand el nu mai era in functie. L-au dat jos in luna mai si lunile urmatoare l-au pus sa semneze. Adică a fost amenintat santajat sau cine stie ce si pus sa semneze testele smsu de la angajare ca nu putea sa afle nimeni. Ca lu ala care avea dreptul sa semneze i-a fost frica pisaciosul. Ba ce nebuni. Ba baiatule te-a pus Carasul sau te-a amenintat ala de a fost mult mai mare ca el? Deci teste smsu false la sucursala de transport bucuresti din vara lui 2018 cand baiatul-director care le-a semnat nu mai era in functie si a mai pus si stampila cu numele ca fraierul. Ba ce fals in acte si culmea io am docomentili. V-am spart. E scris negru pe alb semnăturile cu pixul stampila si numele si functia si la angajați si la angajator. Si aia de i-ati angajat repede repede la dispozitia lui kojak. Ba ce lume proastă. Docomentili adică testele smsu sunt bune de dat la ziar ca era si Carasul pe acolo mare bagator de seamă. Mai e un facator de falsuri mult mai specializat dar s-a dat la fund. Cica n-a mancat usturoi si nu-i pute gura. Testele astea smsu de la angajarile voastre adica facaturile mizerabile vor iesi la lumina. Repede bă tată.

 7. INSUL NU AR FI AJUNS ACOLO DACĂ NU AR FI BENEFICIAT DE ACCES LA INFORMAȚII CLASIFICATE PE BAZA UNEI PREVEDERI STRÂMBE A LEGII 182/2002 (ART. 7-ÎNCALCĂ CONSTITUȚIA!). FALSUL AR FI FOST DEPISTAT LA VREME, ACCESUL INTERZIS, IAR PROMOVAREA PE FUNCȚIE OPRITĂ! AICI SE AFLĂ CHEIA LOCULUI ÎN CARE CLASA POLITICĂ A ÎMPINS ROMÂNIA!
  https://www.sri.ro/assets/files/legislatie/legea182.pdf
  ART.7/COROBORAT CU ART. 16/CONSTITUȚIA ROMÂNIEI: (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
  (2) Nimeni nu este mai presus de lege.

 8. Mooooie la pesede si la toate jigodiile ciumei rosii. Mooooie la toți penalii pesede si la toți hoții ciumati. Jegurile rosii sa dispara in groapa de gunoi a țării. Hai sictir la pesede si la baronii lor ciumati. Numai hoți. Putregaiul rosu sa dispară. HUO pesede!