G4Media.ro

Ucraina: Vitalii Merinov, cvadruplu campion mondial de kickboxing, a murit din cauza…

Vitalii Merinov, captura instagram

Ucraina: Vitalii Merinov, cvadruplu campion mondial de kickboxing, a murit din cauza rănilor suferite pe câmpul de luptă

Vitalii Merinov, cvadruplu campion mondial de kickboxing care a luptat pe frontul din Ucraina, a murit vineri seară din cauza rănilor suferite pe câmpul de luptă, a declarat sâmbătă primarul orașului Ivano-Frankivsk, citat de CNN.

Primarul Ruslan Martsinkiv a numit moartea lui Merinov „o pierdere ireparabilă pentru comunitatea din Ivano-Frankivsk” într-o postare pe Facebook. Merinov fusese, de asemenea, membru al comitetului executiv al consiliului municipal, potrivit lui Martsinkiv.

„Vitalii Merinov a plecat la război în prima zi a invaziei pe scară largă”, a declarat Martsinkiv. „A suferit o rană de șrapnel la picior în timpul uneia dintre bătălii. Merinov și-a revenit și s-a întors pe front și a apărat Ucraina până la ultima suflare.”

Primarul nu a precizat în ce bătălie a suferit Merinov ultimele sale răni. În urma sa au rămas soția fiica sa de doi ani, a adăugat Martsinkiv.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Bine ca la JO si alte competitii sportive rusii vor participa nestingheriti

  2. A luptat si a murit pentru copilul lui așa cum rușii luptă să omoare copiii altora!