G4Media.ro

Ucraina: Pacienții au fost evacuați din spitalele din Herson, în urma „bombardamentelor…

Sursa foto: Yasuyoshi CHIBA / AFP

Ucraina: Pacienții au fost evacuați din spitalele din Herson, în urma „bombardamentelor rusești constante”, spune guvernatorul regional

Guvernatorul din Herson a declarat că pacienții care sunt tratați în spitalele din capitala regională sunt evacuați „din cauza bombardamentelor rusești constante”, relatează CNN.

Copiii care sunt tratați la Spitalul Clinic Regional din Herson au fost trimiși în vest, la Nikolaev, iar pacienții de la Spitalul Regional de Psihiatrie din Herson au fost trimiși la Odesa, a declarat guvernatorul regional Yaroslav Yanushevych pe Telegram.

Orașul a fost bombardat joi de 17 ori înainte de prânz, iar loviturile au continuat până seara, provocând moartea a cel puțin patru persoane și rănirea a 10, potrivit administrației militare din Herson, citată de Sky News.

Zeci de persoane au fost rănite în loviturile care au lovit clădiri rezidențiale și comerciale, dând foc unora, aruncând cenușă în aer și împrăștiind pe străzi cioburi de sticlă spartă.

Atacurile au provocat distrugeri în unele cartiere rezidențiale care nu au mai fost lovite până acum în războiul care tocmai a intrat în cea de-a zecea lună.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Avem și noi vreo câțiva pacienti pe aici… trotinetovici,Țepeș,Eugen,Mihai,yoyo…sa fie transferării cu trotineta la Moscova!