G4Media.ro

Ucraina ar trebui să „nu-și facă multe iluzii” cu privire la candidatura…

Sursa foto: European Council

Ucraina ar trebui să „nu-și facă multe iluzii” cu privire la candidatura la UE (premier albanez)

Premierul albanez Edi Rama i-a sfătuit joi pe ucraineni „să nu-și facă iluzii” cu privire la statutul de candidat acordat de Uniunea Europeană, deoarece procesul de aderare va fi foarte lung, potrivit BFM TV.

„Macedonia de Nord este candidată de 17 ani, dacă nu am pierdut socoteala, iar Albania de opt ani, așa că bine ați venit, Ucraina”, a ironizat el la sosirea sa la Bruxelles pentru un summit cu liderii UE.

„Este un lucru bun să acordăm Ucrainei acest statut. Dar sper ca poporul ucrainean să nu-și facă multe iluzii”, a adăugat el.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Din păcate poporului ucrainean i-au rămas doar iluziile.

  • Ucraina va depăși repede Albania.

  • Din nou, șobolanul rus vct vorbește de fapt despre Rusia, al cărei trecut imperial a apus.

  • E o mega diferenta. Nivelul educational si cultural al ucrainienilor e net superior fata de albanezi si macedoneni. In plus, conducerea politica actuala din Ucraina are o vointa de fier. Deci garantat Ucraina isi va reveni mult mai repede si va construi in cativa ani ce tari precum Romania n-au reusit in zeci de ani.

 2. Ucraina NU va intra in UE nici in 30 de ani

  cicrcukl facut acum de UE la indemnul SUA are ca scop doar sa le dea alora speranta, sa intinda aria de influenta a UE si a SUA in ucraina, dar de intrat in UE nu se pune problema in generatia asta

  • Ucraina va fi în UE și NATO când se va destrăma Federația Rusă, nu mai e mult.

  • Vom trăi și vom vedea….

 3. Pana nu-si vor rezolva cumva problemele teritoriale nici una din candidatele acestea la UE nu vor intra in UE.

  • Crimeea și Donbasul sunt parte din Ucraina. Voi, rușii, sunteți acolo temporar și neinvitați.

 4. Daca reformele in Ucraina vin mai repede ca in macedonia si albania o sa reuseasca inaintea lor 😀

 5. Draga domnule Rama, voi si iudeii ce aveti pretentii de mari imperii pe considerente de acum 3000 de ani!
  In 17 ani de cand are statut de tara candidata, Macedonia n-a facut nimic in a-si depasi conditia, in afara de a umple Skopje de statui si de a se ciondani cu grecii si bulgarii.
  La fel si Albania: in opt ani, maritii albanezi au facut o mare enclava la vreo 40 de km de Skopje si-i „muyesc” pe macedoneni ori de cate ori au ocazia (cu pretentii teriroriale si de autonomie) si si-au consolidat pozitia de „infractorii ioropei”.
  N-or fi ucrainienii mai breji, dar si astora de la uniunea ioropeana, parca le e mai aproape maioul decat camesa!

 6. Ucraina nu are nici o sansa sa intre in UE , lucrurile sunt rezovate in culise intre Germania Franta si Rusia … in rest promisiuni si mult bla bla …uitativa la Romanistan si Bulgaria cele mai civilizate tari din lume , nu sunt admise in Shengen , cine este in spatele decizei , Ghici … ot Germania prin intermediul cataelusului de serviciu Olanda ..

  • Patriotule mananci ciocolata ruseasca direct de la curul vacii

  • Da cum ai ajuns tu la concluzia că România este o tara civilizată ?dacă ai locui aici ți ai da seama că nu e deloc așa , locuitorii României sunt niste oameni primitivi și sălbatici , in tarile civilitate nu vezi oameni care-și arunca gunoiul pe strada

 7. Problema Ucrainei, Albaniei sau Macedoniei nu este durata procesului de aderare. Cu cat isi rezolva mai repede problemele privind coruptia, economia, finantele cu atat mai repede vor fi primite in UE. Daca nu si le rezolva, vor fi eterne candidate!!! Pai ce, Albania, mama coruptiei si retelelor „clandestine” dorea sa intre in UE in 6 luni?????

 8. Vom trăi și vom vedea….