G4Media.ro

Ucraina a prezentat cele opt țări care au trimis observatori la referendumurile…

sursa foto: captura Reuters

Ucraina a prezentat cele opt țări care au trimis observatori la referendumurile false organizate de Rusia

Guvernul ucrainean a prezentat lista celor opt țări care au trimis observatori la referendumurile false organizate de Rusia în teritoriile pe care le-a ocupat în Ucraina, transmite pravda.ua.

„Autoritățile de ocupație rusești fac încercări excepționale în aceste zile pentru a-și desfășura cu orice preț referendumurile fictive pe teritoriile ocupate temporar. Și ele insistă că aceste referendumuri vor fi transparente și legitime. Ele au invitat chiar și observatori străini în acest scop.

Ministerul pentru Reintegrare și toate autoritățile implicate, inclusiv agențiile de aplicare a legii, le cunosc deja numele. Aceștia sunt reprezentanți ai Rusiei însăși, precum și ai Belarusului, Siriei, Egiptului, Braziliei, Venezuelei, Uruguayului, Togo și Africii de Sud. De fapt, ei [aceste țări – n.r.] participă la o crimă colectivă împotriva statului independent suveran al Ucrainei”, potrivit sursei citate.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

24 comentarii

 1. a chemat tari cu politicieni dă 💩💩💩💩💩💩 distruse dă coruptie, razboi civil si dictatura👺😈👹☠️…🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮

 2. Turmentatule, nu valorezi nici cat un fir de par de-al Maiei. Nici macar de ala de jos de la pasarica ei.

 3. Ia-ți trotineta și fugi că te înrolează cu arcanul și te trimit în Ucraina să mori pentru idolului tău Putin. Ție îți pasă de Putin dar pentru el esti doar carne de tun. Dacă ai avea măcar 2 neuroni rămași nespălați, ți-ai da seama că toți cei care au murit și vor muri în continuare în acest război, au murit doar pentru slava lui Putin.

 4. Rusky au distrus fibra Poporului ROMÂN. Au asasinat elitele, au instituit jaful generalizat, au făcut din crimă o virtute, au alungat pe cei mai buni. SUNT FIARE DEMONICE. Au ieșit iarăși din bârlog ca să distrugă popoare, națiuni, vieți. Nimic nu poate fi prea mult în a-i opri de la această crimă gigantică. Crima se va întoarce împotriva lor. Fiare!

  • Bravo!

  • Daca te referi doar la ceea ce s-a întâmplat după WWII, vezi ca crimele împotrivă romanilor erau coordonate de la Kiev.
   Toate exercițiile armatei Ucrainene după 1991 aveau ca scenariu invazia României.

  • vct – patibula e drumul tău spre Rai, așa cum decerebratul/ demonul Kir-ilov vă îndeamnă. Dacă nu era Hrușciov ( ucrainiean) cizma rusky ne distrugea de tot.
   Rusky, al căror nehalit slugoi ești, au făcut la fel în Ucraina; crime, crime, crime!
   Knock, knock ! Cine e? ” Ordin de încorporare pentru vct”. Acum să te vedem viteaz pe net ce cacao mai mănânci pe frontul de sud. Boom, Boom! vct -~ heroia federativna ruskya~ +.

 5. Sa faca o contraofznsiva si pe la ăia

 6. Belarus, Brazilia, Siria, Togo sînt printre cele mai democratice dictaturi!

 7. Tot timpul unii acuză pe alţii ca ei încep conflictele deşi de fiecare dată se dovedeşte că ăilalţi le termina dacă se ajunge la aplicaţii reale în astfel de cazuri propagandistice, arată frumos visele din capul unora dar practica îi omoară, în concluzie nu poţi să acuzi pe altcineva că e agresorul şi în acelaşi timp şi pacificatorul, asta e metoda preferată folosită de ruşi de acaparare de teritorii dar funcţionează numai când sunt primiţi cu flori că altfel…..
  E ca şi ailaltă ruptă în propagandă în care ţi se spune să mergi la război de apărare ca să îi cucereşti preventiv pe ceilalţi ca nu cumva să le treacă prin cap să îi atace în viitor. Metoda asta funcţiona la oameni neinformaţi cum erau ţăranii prosti pe vremuri neieşiţi din sate, dar vremurile s-au schimbat şi când trăieşti în era informaţiei nimeni nu mai e atâta de prost să mai funcţioneze astfel de metode medievale deşi pe la ruşi se mai găsesc mulţi.
  .
  Veţi să ştiţi când merg oamenii la război, vreţi, când o fac de bunăvoie că sunt motivaţi să se apere de vreun pericol sau când sunt plătiţi să o facă dar niciodată obligaţi fără nici o motivaţie că astfel se termină întotdeauna cu întoarcerea armelor împotriva celor care o fac, de fiecare dată se întâmplă, unul nu a supravieţuit la final indiferent de naraţiunea poveşti.
  .
  În concluzie au rămas fără mercenarii care îi plăteau că nu au mai rămas nimeni să o facă din diverse motive evidente (asta era elita lor profesionistă, singura şi unica), e clar că nimeni nu e motivat să se apare că nu îi atacă nimeni, iar acuma sunt în faza în care sunt luaţi cu arcanul în care sunt duşi într-un război în care nu îi motivează nimica. După toate etapele astea urmează momentul final când dau faţă în faţă cu inamicul care nu se lasă omorâţi de bună voie şi nu îi aşteaptă cu flori şi e chiar opusul că nu ratează pe nici unul din ei şi chiar au o furie turbată să o facă, care va duce la singura motivaţie pentru ei să scape cu orice motiv din povestea asta din care nu are nimica de câştigat şi doar de pierdut şi ca să scape vor ataca veriga slabă din încercuirea vicioasă în care au ajuns întorcând armele împotriva alor lor şi aşa se termină toate poveştile propagandiste de genul ăsta FIINDCĂ E SIGURA SOLUŢIE RĂMASĂ ÎN ASTFEL DE CAZURI DACĂ NU AU POSIBILITATEA SĂ FUGĂ SAU NU VOR FI LĂSAŢI CUM SE VA ÎNTÂMPLA ÎN CAZUL ĂSTA.

 8. Pai nu era vorba ca i-au alungat pe rusi, ca rusii au fugit mancand pamantul si aruncadu-si arcurile, contraofensiva, alea, alea, tot felul de povesti de net pt fazani?
  Oh, well…

 9. Fă-ți bagajele, o să mori în tranșee în Donbas, rupt de foame.

 10. Cu Siria am rezolvat-o de mult. Nu mai cumpar nimic sirian de 10 ani – de cand au distrus totul in Siria americanii.

 11. Nu există niviun referendum. Totul e un circ psihologic acum că militar au eșuat.

 12. MAI TERMINATI CU DEMOCATIA DE 2 LEI CA A INCEPUT SA O INTREACA PE A LUI CEAUSESCU