G4Media.ro

Twitter susține că se va adresa justiției în cazul vânzării companiei /…

sursa foto: Facebook/ Elon Musk

Twitter susține că se va adresa justiției în cazul vânzării companiei / Elon Musk a anunțat vineri că reziliază acordul de achiziție din cauza informațiilor ”false” despre companie

Preşedintele Twitter, Bret Taylor, a afirmat vineri că compania va angaja o acţiune în justiţie pentru „a face respectat acordul” de achiziţionare, după ce Elon Musk a anunţat că va pune capăt acestui acord, scrie Agerpres, care citează AFP.

„Consiliul de administraţie al Twitter este hotărât să finalizeze tranzacţia la preţul şi în condiţiile convenite” cu Elon Musk, a spus Bret Taylor într-un tweet, precizând că sunt „încrezători” în şansa lor de a obţine câştig de cauză în faţa instanţei.

Elon Musk, patronul Tesla şi SpaceX, a informat vineri Twitter că reziliază acordul încheiat cu consiliul de administraţie pentru achiziţionarea reţelei sociale din cauza informaţiilor „false şi înşelătoare” despre companie.

Într-o scrisoare publicată de jandarmul bursier american, avocaţii săi menţionează că Twitter nu şi-a respectat angajamentele asumate în acord, neoferind toate informaţiile solicitate cu privire la numărul de conturi false şi de spam.

Potrivit acordului, dacă Twitter sau Elon Musk se retrag din acord, trebuie să plătească celeilalte părţi o taxă de reziliere de un miliard de dolari.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Pokeristu a mai dat o lovitura

  2. In un exemplu al caracterului deosebit al acestui clovn.

  3. A cam luat teapa Mr. Musk. Deci nu are nas de afaceri așa bun cum zice lumea.

  4. Au si aparut parerologii despre Musk… 🤣🤣🤣
    Stie Musk ce face, nu va mai faceti voi grija de el…