G4Media.ro

Țuțuianu acuză că susținătorii săi sunt cumpărați: Securistul Oprea a împărțit funcții…

Țuțuianu acuză că susținătorii săi sunt cumpărați: Securistul Oprea a împărțit funcții de prefect, subprefect, șef de servicii publice, secretar de stat, preşedinte la CJ, vicepreşedinte pentru cei care vin alături de echipa lui și a Rovanei Plumb

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, exclus luni din partid împreună cu secretarul general, Marian Neacșu, își acuză foștii colegi că excluderea sa a fost premeditată și că rivalii săi din partid încearcă acum să-i cumpere pe susținătorii săi promițându-le funcții publice iar pe primari cu banii de la ministerul dezvoltării. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean,  securistul Oprea (…) a amenințat și diverşi șefi de servicii publice, a împărțit functii: prefect, subprefect, șef de servicii publice, secretar de stat, preşedinte la CJ, vicepreşedinte pentru cei care vin alături de echipa lui și a Rovanei Plumb”, a declarat Țuțuianu într-un interviu pentru Digi24. Țuțuianu face referire la Alexandru Oprea, fost președinte al CJ Dâmbovița și fost șef al SRI Dâmbovița.

Redăm mai jos un fragment relevant din interviu

Reporter: A fost premeditată acea înregistrare?
Adrian Ţuţuianu: Totul a fost premeditat, sunt înregistrări din mai multe întâlniri din organizația Dâmbovița, erau înregistrări și dintr-o ședință a Comitetului executiv Județean și astăzi mi s-a transmis prin intermediari că și discuția pe care am avut-o aseară cu primari, membrii Biroului Județean a fost transmisă în direct. Am spus, foarte bine, dacă s-a transmis în direct este încă o dovadă că este un atac concertat împotriva mea dirijat de conducerea centrală. V-am spus că cel care a organizat această mizerie este Codrin Ștefănescu secondat de un fost deputat PPDD care își propune să facă carieră în PSD dar nu va reuși – Radu Popa, de Oprea, provenit din securitate. Mai am de identificat, înregistrările au fost duse la un post TV concurent de la partid.

Reporter: Vă temeți că vor fi șantajaţi cei care vă susţin azi?
Adrian Ţuţuianu: Sigur că da, s-a și transmis azi dimineaţă. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean,  securistul Oprea a mers la sediul partidului la Târgovişte, a mers apoi la CJ. Într-un stil securistic tipic a amenințat și salariaţii CJ şi salariaţii de la partid, de la cabinetele parlamentare, pentru că noi avem. Dâmbovița cabinetul parlamentar găzduit de sediul partidului.

A amenințat și diverşi șefi de servicii publice, a împărțit funcții: prefect, subprefect, șef de servicii publice, secretar de stat, preşedinte la CJ, vicepreşedinte pentru cei care vin alături de echipa lui și a Rovanei Plumb. Le-a spus unor primari direct că urmează la Ministerul dezvoltării regionale să se împartă banii rezultaţi din economii, s-au făcut licitaţii, a avut fiecare judeţ un număr de proiecte aprobate.

Judeţul Dâmboviţa are aproape 70 milioane de lei economie la acest moment, deci se pot acoperi 10-20-25 de proiecte. Le-a transmis clar unor primari că vor primi bani dacă se alătură Rovanei Plumb.

Eu știu că la Ministerul dezvoltării repartiţiile de bani s-au făcut pe niște criterii și sunt convins că cei din Ministerul dezvoltării vor aplica în continuare niște criterii de repartiţie a banilor în așa fel încât banii să ajungă la toți. În Dâmboviţa, toți primarii PNL au bani pe ordonanţa 28, unii mai mult decât au primarii din PSD.

Sursa Foto: Inquamphotos/ Autor: George Călin

Citește interviul integral pe Digi24.ro

 

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Mizerii pesediste de Dambovita valabile la nivel national.

  2. Ce semanati aia culegeti. Reversul medaliei de vanzator de tara si de corupt.

  3. Phiiii, Tutule , ca sa vezi cum nu te plange nimeni in judetul tau ! :)))

  4. Ei ce si-ar mai dori acum dl Tutuianu, dl Neacsu, dl Stanescu, dna Firea, o justitie independenta , un DNA solid !! Nu mai era marele Infractor azi sef la PSD sa ii dea afara dupa 20 de ani de munca pt partid. Dar de 2 ani sustinand sapaturile la temelia justitiei dansii si-au sapat propria groapa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.