G4Media.ro

Tudor Duma zis Maru, presupusul dealer al tânărului care a accident mortal…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Tudor Duma zis Maru, presupusul dealer al tânărului care a accident mortal 2 persoane, a mai fost anchetat de DIICOT pentru deținere de droguri în vederea consumului / Procurorii au renunțat la urmărirea penală întrucât cantitatea era mică

Tudor Duma zis Maru, presupusul dealer al tânărului care a accident mortal 2 persoane, a mai fost anchetat de DIICOT în 2023 pentru deținere de droguri în vedere consumului, potrivit portalului instanțelor.

Procurorii au renunțat în iunie 2023 la urmărirea penală întrucât cantitatea de droguri era mică, iar Tribunalul București a admis propunerea formulată de procurori.

Cantitatea de droguri cu care a fost prins Tudor Duma asupra lui era de 4,44 grame de cannabis și 13 comprimate care conțin Clonazepam.

În plus, Judecătoria Sectorului 2 a emis în octombrie 2022 un ordin de protecție pentru tatăl lui Tudor Duma. Tânărul nu avea voie să se apropie la 200 de metri de casa tatălui.

Tudor Duma, un tânăr pe care procurorii îl suspectează că este dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, a fost adus joi la DIICOT pentru audieri într-un dosar de trafic de droguri.

El e acuzat de poliție că ar fi spart farmacia spitalului Floreasca chiar înainte să fie ridicat de DIICOT, au declarat pentru G4Media surse juridiciare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Erau ocupati cu dealeri mai mari? Si acuma cate grame avea asupra lui? Acum fac la fel? Ce pedeapsa a primit? Nu a fost suficient. Se pare ca nu s-a sinchisit prea tare. Mari ispravi mai faceti cu totii, de la politisti, la procurori.