G4Media.ro

Țuchi, un cățel abandonat și salvat apoi de o sibiancă, a câștigat…

Sursa foto: Turnul SFatului

Țuchi, un cățel abandonat și salvat apoi de o sibiancă, a câștigat marele premiu la parada de la Transilvania Tattoo Expo / Cățelul a pozat pentru reclame în SUA

Țuchi, un cățel abandonat acum 6 ani în satul Daia, de lângă Sibiu, a fost salvat de sibianca Denisa Gruncă, și urmează să apară în reclame în SUA. Cei doi au câștigat premiul cel mare la parada de la Transilvania Tattoo Expo, la care au participat peste 200 de iubitori de animale şi tatuaje, anunță Turnul Sfatului.

„Peste 200 de iubitori de animale şi tatuaje din ţară şi străinătate au participat la prima paradă a căţeilor care a avut loc sâmbătă seara, pe Strada Cetăţii, supranumită şi „Cea mai frumoasă stradă din Sibiu”, în cadrul celei mai vechi convenţii de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo”, informează organizatorii.

Printre participanţii care au defilat pe covorul roşu în faţa Sălii Thalia s-a numărat şi Nes, una dintre cele mai tatuate femei din lume, venită din New York (SUA) pentru Transilvania Tattoo Expo Sibiu, dar şi un cuplu de ucrainieni, cu un căţel care a atras toate privirile cu ţinuta sa.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...