G4Media.ro

Trupul unui bărbat din Curtea de Argeş, luat de ape în luna…

Sursa foto: ISU Dolj

Trupul unui bărbat din Curtea de Argeş, luat de ape în luna ianuarie, a fost găsit în barajul Zigoneni

Trupul neînsufleţit al unui bărbat dat dispărut în luna ianuarie după ce a fost luat de apele pârâului Valea Iaşului, a fost găsit, duminică, plutind pe apele barajului Zigoneni din judeţul Argeş, transmite News.ro.

Bărbatul a dispărut în 20 ianuarie, după ce a fost luat de viituri în timp ce încerca să traverse pârâul Valea Iaşului peste o punte improvizată, fiind căutat zile la rând.

Conform oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, autorităţile au fost sesizate, duminică, despre faptul că trupul unui om pluteşte aproape de mal, pe apele barajului Zigoneni.

Pompierii de la Detaşamentul Curtea de Argeş au intervenit şi au adus la mal cadavrul, constatând că este vorba despre un bărbat, primele date indicând că decesul a avut loc în urmă cu mai mult timp.

Poliţia judeţeană Argeş anunţă că este vorba despre un bărbat de 49 de ani care în data de 20 ianuarie a dispărut, în timp ce traversa pârâul Valea Iaşului, în oraşul Curtea de Argeş, în timp ce se îndrepta spre casă. El a alunecat de pe o punte improvizată şi a fost căutat zile la rând de către salvatori, însă fără rezultat.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...