G4Media.ro

Trupul tânărului de 24 de ani care a alunecat în Argeș a…

sursa foto: Captură video

Trupul tânărului de 24 de ani care a alunecat în Argeș a fost găsit de scafandri la doi kilometri de la locul unde alunecase

Trupul tânărului în vârstă de 24 de ani care a alunecat duminică în râul Argeş, în apropierea podului de la kilometrul 36 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, a fost găsit marţi de scafandri, la o distanţă de aproximativ doi kilometri de la locul producerii incidentului, a anunţat ISU Giurgiu.

„Căutările tânărului de 24 de ani care a alunecat duminică în apele repezi ale râului Argeş au fost efectuate timp de două zile de doi scafandri de la ISU Giurgiu şi patru de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. Astăzi, la orele prânzului, trupul acestuia a fost găsit la aproximativ doi kilometri, în aval, de locul unde a fost văzut ultima dată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Duminică, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în apropierea podului construit peste râul Argeş, la kilometrul 36 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, după ce un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Roata de Jos a intrat în apa râului, „a alunecat într-o zonă cu denivelări şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă”.

Acţiunea de căutare a fost îngreunată de curenţii puternici şi a fost oprită pe timpul nopţii şi reluată pe timp de zi.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Groaznic pentru cei care l-au găsit. Unele profesii nu pot fi făcute de oricine, trebuie să ai un psihic bun.