G4Media.ro

Trupele rusești vor ajunge în curând în Belarus, anunță Ministerul Apărării de…

Sursa foto: Ministry of Defense of the Russian Federation (eng.mil.ru)

Trupele rusești vor ajunge în curând în Belarus, anunță Ministerul Apărării de la Minsk

Trupele rusești vor sosi în curând în Belarus pentru a participa la o „grupare regională” de forțe care să protejeze frontierele sale, au anunțat autoritățile de la Minsk, relatează Reuters.

„Trupele din componenta rusă a grupării regionale de forțe vor începe să sosească în Belarus în următoarele câteva zile”, a declarat Ministerul belarus al Apărării.

Măsura vine după ce președintele belarus Alexander Lukașenko a declarat săptămâna aceasta că trupele sale vor fi desfășurate împreună cu forțele rusești în apropierea graniței cu Ucraina, citând ceea ce el a spus că sunt amenințări din partea Ucrainei și a Occidentului.

La începutul zilei de astăzi, Lukașenko a avertizat Ucraina și Occidentul să nu-l forțeze pe aliatul său, Rusia, să se pună la colț, spunând că Moscova are arme nucleare cu un motiv.

În extrasele unui interviu cu canalul american de televiziune NBC, publicate de agenția de știri de stat din Belarus, Lukașenko a declarat: „Cel mai important lucru este să nu vă împingeți interlocutorul și chiar adversarul într-un colț. Așadar, nu trebuie să depășești acele linii – acele linii roșii, cum spun rușii. Nu poți să le depășești”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Citeste: „Belarus va fi in curand ocupat de trupele rusesti”
  Lukacenco face doar gargara

 2. Asa a fost si iarna trecuta. Au venit rusii la „exercitii militare”, doar ca nu pe teritoriul Belarusului, ci nitel mai jos. Halal natie de orci.

 3. începe o noua Operațiune specială ! Cu siguranța acolo va ieși învingător:)

 4. Popândăilor …nu e de glumă….iarna asta vor intra cu 500mii + eventual bieolurușii! Și cu multe lecții învățate…Va fi șah mat dacă Zele nu își trezește și abilități diplomatice! Acum trupele cele mai bune ale ucrainienilor sunt blocate in est si sud.

  • Iarna e iarna pentru toti.
   De ce ar fi iarna mai rea pentru ucraineni, care sunt acasa, pe pamantul lor, decat pentru armata invadatoare?
   Avantajul terenului propriu este mai usor de pus in valoare in conditii severe de clima.
   Daca rusii nu au invatat nimic din propria istorie chiar si-o cauta cu lumânarea.
   Acum ei sunt invadatori. Marile lor victorii, impotriva lui Napoleon si a lui Hitler sunt puse chiar de ei pe seama „generalului Iarna”. Acum ucrainenii pot sa urmeze tactica lui Kutuzov.

  • lipsa vegetației va arăta tot ce are Ucraina…absolut tot!

 5. E mai probabil sa aterizeze extraterrstrii decat sa intre polonezii unde zici matale. Doamne Dumnezeule, scuze dar dormiti? … da-Ti o palma parinteasca sa se trezeasca somnambulii din somn ca umbla bezmetici.

 6. Mai au un pas de acolo sa fuga in vest.

 7. Bey Nenea Ilie, pe cat faci pariu ca polonezii or sa fie primiti cu flori la Minsk?