G4Media.ro

Trump nu îl menționează pe Putin în prima sa postare despre Navalnîi,…

Sursa Foto: Kremlin.ru

Trump nu îl menționează pe Putin în prima sa postare despre Navalnîi, la trei zile de moartea opozantului rus: „M-a făcut să fiu mai conștient de ceea ce se întâmplă în Țara noastră”

Donald Trump a postat luni primul său comentariu despre moartea opozantului rus Alexei Navalnîi, la trei zile după ce Nikki Haley, rivala sa în cursa prezidențială republicană, a folosit cuvinte puternice pentru a condamna decesul disidentului și l-a numit direct responsabil pe președintele rus Vladimir Putin, relatează BBC.

„Moartea subită a lui Alexei Navalnîi m-a făcut să fiu din ce în ce mai conștient de ceea ce se întâmplă în Țara noastră”, a scris fostul președinte american într-o postare pe platforma sa de socializare Truth Social.

„Este o progresie lentă și constantă, cu politicieni, procurori și judecători corupți, de stânga radicală, care ne conduc pe calea distrugerii”, a scris el, înainte de a da vina pe politicile de frontieră ale țării, pe „alegerile fraudate” și pe deciziile „grosolan” de nedrepte ale instanțelor de judecată pentru „distrugerea Americii”.

Nikki Haley, singura rivală rămasă a lui Trump din Partidul Republican, a atins o coardă diferită în declarația sa de săptămâna trecută.

Ea a aruncat vina direct pe Putin pentru moartea lui Navalnîi și a profitat de ocazie pentru a sublinia tendința adversarului său de a-l flata și apăra pe liderul rus în loc să îl provoace.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Trump a atins o nouă culme a jigodismului. Ne spune că moartea lui Navalnîi l-a făcut să se gândească la cum îl persecută pe el Sistemul. Totul e despre el. Omul ăsta e un sociopat absolut.