G4Media.ro

Tronsonul Balș – Slatina din drumul expres care leagă Craiova de Pitești…

Tronsonul Balș – Slatina din drumul expres care leagă Craiova de Pitești va fi gata în acest an – ministrul Transporturilor

Tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Piteşti, care ocoli orașele Balș și Slatina, a intrat în linie dreaptă pentru a fi gata anul acesta, a anunţat luni ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, care a mai precizat că stadiul fizic al lucrărilor este de 75%, potrivit News.ro.

Tronsonul actual de drum între Balș și Slatina este unul dintre cele mai dificile pentru șoferi, mai ales pe timp de noapte, din cauza aglomerației și a deselor accidente.

Constructorul tronsonului este asocierea firmelor controlate de Dorinel Umbrărescu – SA & PE CONSTRUCT SRL – SC SPEDITION UMB SRL – SC TEHNOSTRADE SRL – SC CONSITRANS SRL. Stadiul fizic al lucrărilor este de 75%, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Sa vezi întrecerea meltenilor pe drumul expres!

  2. În legătură cu tronsonul Balș – Slatina am o nelămurire. Cei care vor veni dinspre Caracal – Osica-Branet și vor sa meargă la Craiova cum vor urca pe drumul expres? Momentan cred ca nu s-a luat în calcul acest lucru și deja lucrările au avansat foarte mult.