G4Media.ro

Tribunalul București a respins acțiunea lui Robert Negoiță prin care cerea anularea…

Tribunalul București a respins acțiunea lui Robert Negoiță prin care cerea anularea ordinului de prefect care i-a încetat mandatul

Tribunalul București a respins acțiunea fostului primar al sectorului 3, Robert Negoiță, prin care acesta cerea anularea ordinului de prefect care i-a încetat mandatul, transmite Prefectura București într-un comunicat de presă trimis vineri.

Prefectul Municipiului București, Gheorghe Cojanu, a semnat, în 19 august, un ordin care constata încetarea mandatului de primar al lui Robert Negoiță, motivând că acesta a schimbat partidul în timpul mandatului: el a fost ales pe listele PSD, dar a fondat și va candida pe listele partidului București 2020, în alianță cu partidul PRO România. Mai multe detalii, aici.

Comunicatul Prefecturii București

”Instituția Prefectului- Municipiul București informează publicul că în dosarul cu nr. 22412/3/2020, înregistrat la Tribunalul București, Secția a 2-a Contencios Administrativ și Fiscal, astăzi, 25.09.2020, instanța s-a pronunțat respingând cererea formulată de Robert- Sorin Negoiță împotriva Instituției Prefectului- Municipiul București și a Prefectului Municipiului București.

Hotărârea prin care a fost respinsă cererea ca neîntemeiată este definitivă conform art.160 alin.(10) din O.U.G. nr. 57/2019.

Menționăm că obiectul dosarului l-a constituit anularea ordinului prefectului municipiului București cu nr. 511/31.08.2020, ordin prin care s -a constatat încetarea de drept la data de 19.08.2020 a mandatului de primar al Sectorului 3 București, al domnului NEGOIȚĂ ROBERT -SORIN, având în vederea admiterea candidaturii sale la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Nu il impiedica sa candideze !

  2. Nu s-au întâmplat Nimic !
    Aceasta se numește știre ?

  3. Ultima zvâcnire a partidului PSD… Titanicul se scufundă, scapă cine poate, duminică v- om scrie istorie,Luni prima zi fara PSD la cârma României

  4. Când îi aud pe concetățenii din S3 că tot Negoiță va ieși Primar, realizez ce sector infect este, plin de oameni prosti, de oameni agățați de câte o sinecura, de mafioți, de slugarnici, de resemnați și de milogi!

    • Pe Negoiță îl iubesc șoferii pentru că le-a făcut parcări și țăranii (țărășanii) pentru că le-a turnat betoane. Pe 27 vom afla cât de mulți/puțini sunt .

    • Doar să vezi poza asta și-ți dai seama ce panarama e Negoiță!

  5. RSN mincinosul mincinosilor, cel mai mare hot din administratia locala. Cum a scos el din V1 terenul din Pallady sa construiasca famiglia lui acolo. Verificați PUZ sector 3. Dar cei din S3 il merita cu prisosință. Mai ales cei de la USR+

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.