G4Media.ro

Trei morți în urma bombardamentelor ruse asupra Herson / Rusia controlează partea…

Sursa foto: Anatolii Stepanov / AFP

Trei morți în urma bombardamentelor ruse asupra Herson / Rusia controlează partea de sud şi centru din Zaporojie

Cel puţin trei persoane au fost ucise duminică în bombardamente ruse asupra unor cartiere rezidenţiale din oraşul ucrainean Herson (sud), au indicat autorităţile locale citate de AFP, conform Agerpres.

În acelaşi timp, autorităţile instalate de Moscova au afirmat că patru persoane au fost ucise şi cinci rănite de un atac ucrainean asupra unui pod de cale ferată, în municipalitatea Melitopol din regiunea Zaporojie, au consemnat AFP, EFE şi Reuters.

„Artileria inamică a lovit zone rezidenţiale din oraş”, a transmis pe reţelele sociale administraţia din Herson, adăugând că au fost lovite un spital, o şcoală, o staţie de autobuz, o poştă, o bancă şi imobile de locuit.

Trei oameni au murit şi alţi şase au fost răniţi, a adăugat sursa.

La rândul său, liderul administraţiei proruse din Zaporojie, Evgheni Baliţki, a acuzat Ucraina că a comis „o lovitură cu lansatoare de rachete multiple Himars împotriva unui pod feroviar” aflat în lucru în momentul respectiv. Patru lucrători au fost ucişi şi cinci răniţi, a menţionat acesta.

Rusia controlează partea de sud şi centru din Zaporojie, nu şi nordul, unde se află capitala regională. Potrivit responsabililor ruşi, atacul asupra podului a avut loc în apropierea oraşului Melitopol, aflat sub controlul forţelor ruse din martie anul trecut.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Asteptam postacii Riki, Florin sa vina sa aplaude cu spume la gura pseudo-armata rusiei care omoara civili 👍

  • Pohta ce-am pohtit! Nimeni nu se mai obosește, la ce bun? să creadă că cu scoabele sovietice e posibil un dialog, ei nu sunt decât roboței care recită de pe foaie aberațiile primite de la kremlin.
   Sunt foarte mulțumit că ciobalăii nu mai reușesc să primească nimic altceva decât batjocură din partea publicului!

  • Cum se numeste o armata care se chinie de 12 lini sa ia 20% din Ucraina, si acre in ultimele 4 luni a cucerit 3 sate?

   Nu erati voi ” Temuta Arma Rosie” tehologizata, antrenata care spulbera tot in cale?

   Armata rusiei = Pseudo-Armata

   Tu Troll al Rusiei = pseudo-troll esti mai pr0st de cat prevede legea nici si copii de 5 ani rad te propaganda ta, pseudo-troll-ule👍

  • A aparut pseudo-troll-ul florin sa ne zica ca rusia nu are pseudo-armata, dar in 4 luni a cucerit 3 sate iar in urmatoarele 4 luni or sa piarda toate teritoriile furate de la Ucrainieni 👍

  • Pseudo-troll-ul Florinache in actiune 🤣🤣

   Nu ne intereseaza ce este pe front, ne intereseaza finalul, ucrainenii mor aparândusi tara de niste gun0aie mondiale ca tine, rublistule 👍

  • Bai asta florin zis flo.cea n-ai inteles nimic, treci la loc, ai nota trei pentru astazi ma thembelulle

 2. #Alex….ia chemat simion la ședința,apoi întra iar în subsolul cu lanțuri sa aștepte notele de intoxicare de la Moscova!

  • I a chemat, bai 3 clase!!

  • Clar, uita-te la ei ce incompetenti sunt, ii platesc AUR olacii Rusiei ca sa faca propaganda, ei nu sunt in stare sa lege 2 propozitii sau sa dea 2 argumente, titul copy/paste, ce primesc pe e-mail sau stiri de pe sputnik 🤣🤣🤣🤣

  • Riki, – o rublă, esti prea pr0st pentru 2023 👍

 3. #Alex….ia chemat simion la ședința,apoi întra iar în subsolul cu lături sa aștepte notele de intoxicare de la Moscova!

 4. > au fost lovite un spital, o şcoală, o staţie de autobuz, o poştă, o bancă şi imobile de locuit

  Tinte „legitime”. Rusia = stat terorist.