G4Media.ro

Trei demonstrații violente sunt așteptate în Washington când Biden va depune jurământul,…

Trei demonstrații violente sunt așteptate în Washington când Biden va depune jurământul, toate autoritățile sunt în alertă maximă

Poliția Capitoliului a transmis facțiunii Democrate din Camera Reprezentanților din SUA o informare despre trei demonstrații planificate în Washington cu potențial violent, transmite publicația Axios.

Toate cele trei manifestații sunt documentate de FBI, Poliție și Secret Service (serviciul de protecție a demnitarilor), iar autoritățile au mobilizat forțe impresionante în Washington cu ocazia depunerii jurământului de către noul președin Joe Biden – 15.000 de soldați, plus trupele poliției și agenții FBI.

Una dintre demonstrații ar viza o nouă insurecție asupra Congresului SUA, fiind luată în calcul chiar tentativa de asasinare a unor congresmeni, potrivit Axios.

Alte ținte ale presupușilor complotiști, pe lângă Congres, ar fi Casa Albă și Curtea Supremă a SUA. Unul dintre scenarii ar fi blocarea accesului congresmenilor democrați în Capitoliu.

Un alt protest va fi organizat în memoria lui Ashli Babbitt, susținătoarea lui Donald Trump care a fost ucisă de poliție în Capitoliu în timpul evenimentelor de săptămâna trecută.

Garda Naţională a fost autorizată să mobilizeze până la 15.000 de soldaţi la Washington pentru a susţine ceremonia de învestire a lui Joe Biden pe 20 ianuarie, a anunţat luni şeful Biroului Gărzii Naţionale.

Generalul Daniel Hokanson a declarat presei că se aşteaptă ca până sâmbătă să se afle în oraş circa 10.000 de soldaţi şi că aceştia se vor concentra pe susţinerea securităţii, operaţiunilor de logistică şi comunicaţiilor. FBI a avertizat că sunt plănuite proteste armate pentru Washington şi alte 50 de capitale ale statelor americane înainte de învestirea lui Joe Biden, pe 20 ianuarie. (Foto: Casa Albă / Pexels)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Fascistii lui Trump vor party in the USA. De data asta, cred ca autoritatile sunt pregatite.

  • Da, dar parca s-au pregatit de un nou razboi civil.
   Vom vedea cat de periculosi se vor dovedi trumpo-fascistii in apropierea imediata si in cursul zilei de 20.

  • Un mare fâs! Nu va fi nimic! Că îşi doresc socialiştii să fie, e altceva…

 2. Bla bla , idiocracy !

 3. Seamana cu un nou 911.

 4. Daca iese macel, poate se gandesc si ei mai bine la acel al doilea amendament.

 5. Cine seamănă vânt culege FURTUNA.La asta sa se gândească de acum înainte partidul democrat,primarii și guvernatorii democrați,parlamentarii democrați,BlM,Antifa,google,Facebook,Amazon,Twitter,Nancy pelosi,cortex,ilhan,media ultrastangista,universitarii ultra corecți politic .Ce au semănat azi vara in marile orașe americane și acum cu cere-i de demitere sau punere sub acuzare a lui Trump cu câteva zile înainte de expirarea mandatului plus ultra cenzură Big Tech aceea vor culege mult timp de acum înainte.E numai începutul .70 de milioane de americani cărora li se vor adăuga alte milioane nu vor sta cu mâinile în sân văzând cum progresiștii sau comuniștii de rit nou corect politic le șterg pe rand toate libertățile începând cu cea de liberă exprimare pe internet și nu numai .Aici nu e vorba de Trump ci de bunul cel mai de preț al oamenilor care trebuie aparat CU ORICE PRET deoarece e in mare PERIOL.E vorba de LIBERTATE.