G4Media.ro

Trei câini au ucis toți cei șase canguri de la Grădina Zoologică…

Sursa Foto: tion.ro

Trei câini au ucis toți cei șase canguri de la Grădina Zoologică din Timișoara / Au atacat și pasărea Emu, care a scăpat

Trei câini au reușit să pătrundă în noaptea de luni spre marți în incinta Grădinii Zoologice din Timișoara. Cei trei patrupezi au atacat cangurii din habitat. Mamiferele nu au avut unde să fugă și au fost omorâte, astfel că au ucis toate cele șase animale. Au atacat și pasărea Emu, dar aceasta a reușit să sară gardul și să fugă. Doi dintre patrupezi au fost prinși și duși în adăpostul Danyflor. Cei doi câini prinși de hingheri nu au microcip și deocamdată nu a mers nimeni să-i revendice, scrie tion.ro

„Au intrat trei câini în incinta Zoo, au sărit gardul în habitatul cangurilor și au omorât toți cei șase canguri pe care îi aveam. Au intrat și la Emu, dar ea de frică a reușit să sară peste gard. Noi am văzut dimineața când am venit la lucru. Am fost să căutăm pasărea și am găsit-o plimbându-se pe alei, din fericire nu a pățit nimic. La canguri a fost altfel situația, pentru că ei aleargă atunci când sunt speriați și au un mecanism, li se blochează mușchii, nu mai pot să se miște. Cred că erau vreo doi masculi și patru femele”, a declarat, pentru TION, administratorul Zoo Timișoara, Călin Călămar.

Îngrijitorii de la Zoo au căutat locul pe unde au intrat câinii, însă nu l-au găsit. Ei cred că patrupezii au săpat pe sub gard și așa au reușit să intre în incinta Zoo. Potrivit administratorului Călămar, câinii sunt îngrijiți și nu par a fi maidanezi. Doi dintre ei au fost prinși de cei de la Danyflor. Dacă sunt microcipați, vor fi căutați proprietarii și aceștia vor trebui să plătească daunele de la Zoo.

Citește integral pe tion.ro

Sursa Foto: tion.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Halal mod de a proteja animalele din Zoo. Repede se debarasează de vină „stăpânii plătesc daunele”, „noi am căutat o gaură-n gard şi n-am găsit nimic, sigur au săpat pe dedesubt”.

  Incompetență peste tot.

 2. Unde s-a intamplat asta? In India?….

 3. plus ceva puscarie pentru acesti stapani iresponsabili ai cainilor.
  Puteau omora si oameni.

 4. „pentru că ei aleargă atunci când sunt speriați și au un mecanism, li se blochează mușchii”

  asta e analfabetism tipic de banat, intilnit la sefi, primari si alti asemenea smecheri.

  • Nici nu știa ce canguri are in Zoo meșteru de administrator. Unul pus politic.

 5. Sa vina politia animalelor sa investigheze amanuntit!Hai, baieti la treaba ca penele nu v-a infiintat de ochii lumii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Mai aveau putin si daramau guvernul …

 7. Corect se spune si se scrie ”patrupede”, iar nu ”patrupezi”. In rest ce legatura avem noi cu animalele din Australia, e vina australienilor ca isi instraineaza animalele salbatice te miri cui.